Η Χριστίνα Σταρακά τομεάρχης Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ

Σε δήλωσή της η Χριστίνα Σταρακά, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε:

Νέες προκλήσεις, νέες μάχες, για νέες νίκες.

Αυτό σηματοδοτεί για μένα ο ορισμός μου ως Τομεάρχη Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με αυταπάρνηση, αισιοδοξία και μαχητικότητα θα υπηρετήσω τον συγκεκριμένο τομέα, όπως έκανα άλλωστε σε όλη την πολιτική μου διαδρομή, από οποιαδήποτε θέση ευθύνης μου ανατέθηκε. Γιατί έτσι έμαθα.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέσω όλες μου τις δυνάμεις για να στηρίξω, τόσο προσωπικά όσο και η παράταξη μας, τους νέους και τις νέες της πατρίδας μας.

Στόχος μας, να διαμορφώσουμε ένα ολιστικό σχέδιο που θα απαντά συνολικά στις ανάγκες τους. Ένα σχέδιο που οφείλει να έχει στον πυρήνα του τη νέα γενιά που αναζητά ένα καλύτερο μέλλον, μια καλύτερη ζωή.

Τη νέα γενιά από την ηπειρωτική χώρα έως τα ακριτικά νησιά και από τον παραμεθόριο Βορρά μέχρι τον Νότο.

Τη νέα γενιά των σχολείων, των πανεπιστημίων και των νέων επιστημόνων που έφυγαν μαζικά στο εξωτερικό. Τη νέα γενιά ανέργων, όσους αντιμετωπίζουν το μεγάλο στεγαστικό πρόβλημα, τους νέους επιχειρηματίες που αγωνιούν, τους νέους αγρότες που εγκαταλείπουν μαζικά την ύπαιθρο, τους νέους καλλιτέχνες που θέλουν να προσφέρουν στον πολιτισμό και φυσικά τους νέους που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Έναν τομέα που συνδέεται απόλυτα με το μέλλον της χώρας μας, με τα παιδιά μας, με κάθε πολίτη ως φίλαθλο αθλημάτων και ομάδων και ο οποίος έχει απόλυτη ανάγκη να στηριχθεί με πολιτικές ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες, οι οποίες θα δίνουν λύση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με έμφαση στην καταπολέμηση της οπαδικής βίας.

Για όλα τα παραπάνω αξίζει να δώσουμε τη μάχη στην πρώτη γραμμή. Και θα τη δώσουμε.

Φυσικά, σε οποιοδήποτε τομέα και αν είμαι, προτεραιότητα μου είναι να βρίσκομαι πάντα δίπλα στους συμπολίτες μου και να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του. Δεσμεύομαι σε κάθε έναν και κάθε μία ότι θα συνεχίζω να τιμώ στο ακέραιο την εμπιστοσύνη σας και δεν θα συμβιβαστώ ποτέ με ένα πήχη που θα μπαίνει χαμηλά για την Αιτωλοακαρνανία.

Προχωράμε!