Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι το μυστικό για νεανική επιδερμίδα

  Η θεραπεία που θα διατηρήσει την επιδερμίδα σου νεανική και λαμπερή με το πέρασμα των χρόνων

Τα σημάδια της γήρανσης είναι κάτι που απασχολεί πολλές γυναίκες, οι οποίες συχνά καταφεύγουν σε κρέμες, προσπαθώντας να ενυδατώσουν και να ανανεώσουν την επιδερμίδα τους. Ωστόσο, τα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα δεν μπορούν να προσφέρουν τα άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα που θέλεις. Αν ψάχνεις μια πιο αποτελεσματική λύση, η μεσοθεραπεία προσώπου είναι η απάντηση, δίνοντας στο δέρμα σου ζωντάνια και λάμψη από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου;

Η μεσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που βασίζεται σε μικροενέσεις στο μεσαίο στρώμα του δέρματος (μεσόδερμα). Μέσα από αυτές τις ενέσεις, το πρόσωπο ανανεώνεται και τα σημάδια γήρανσης μειώνονται. Σε λίγες μόνο ώρες, το δέρμα σου αναπλάθεται και φαίνεται πιο φρέσκο και αναζωογονημένο.

Πώς γίνεται η μεσοθεραπεία;

Αρχικά, επισκέπτεσαι έναν ειδικό, ο οποίος αξιολογεί το πρόσωπό σου και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Ανάλογα με τα σημεία που θέλεις να βελτιώσεις, θα σου προτείνει τον αριθμό των συνεδριών που χρειάζεσαι. Η διαδικασία ξεκινά με έναν βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας για να απομακρυνθούν μακιγιάζ και ρύποι. Στη συνέχεια, ο ειδικός σημειώνει με ένα λευκό μολύβι τα σημεία όπου θα γίνουν οι εγχύσεις.

Το «μυστικό» της θεραπείας βρίσκεται στο μείγμα που εγχέεται, ένα κοκτέιλ με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία, το οποίο βοηθά στην ανάπλαση και την ανανέωση του δέρματος.

Οι ενέσεις γίνονται είτε με πολύ λεπτές βελόνες, είτε με ειδικές κάνουλες, και το μόνο που μπορεί να νιώσεις είναι ένα ελαφρύ τσίμπημα. Μέσα σε λίγα λεπτά, η διαδικασία ολοκληρώνεται και το αποτέλεσμα απλά θα σε εντυπωσιάσει.

Γιατί να επιλέξεις τη μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες για την αντιμετώπιση της γήρανσης, γιατί προσφέρει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Μετά από μερικές συνεδρίες, ο τόνος του δέρματός σου βελτιώνεται, η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και οι ρυτίδες μειώνονται. Τα σημάδια κόπωσης, όπως οι πανάδες και οι μαύροι κύκλοι, υποχωρούν, ενώ οι πόροι συσφίγγονται.

Πότε θα δεις διαφορά;

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η επιδερμίδα σου θα φαίνεται πιο λαμπερή και αναζωογονημένη, κάνοντάς σε να δείχνεις πιο ξεκούραστη και νεότερη.

Αν θέλεις πραγματικά να φροντίσεις την επιδερμίδα σου και να αντιμετωπίσεις τα σημάδια του χρόνου, μια εξατομικευμένη μεσοθεραπεία είναι ό,τι χρειάζεσαι.