Χάρης Δούκας – Γεωργία Πολυτάνου: Όλα όσα έγιναν στον γάμο

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε χτες Σάββατο (19.10.2024) ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και η εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Πολυτάνου, με χιλιάδες καλεσμένους να βρίσκονται στη Θήβα για να τιμήσουν το ζευγάρι στην ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Χορός, κέφι, πολλά χαμόγελα και πρωταγωνιστές η Γεωργία Πολυτάνου και ο Χάρης Δούκας που «έλιωσαν» την πίστα χορεύοντας από ποπ μέχρι παραδοσιακά μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων Casa e Campo όπου οι νεόνυμφοι μπήκαν με το γνωστό τραγούδι των ABBA «Gimme! Gimme! Gimme!» μπροστά στους καλεσμένους τουw, όπου έκοψαν την τούρτα τους.

Καλεσμένοι για να τραγουδήσουν ήταν η Γιώτα Γρίβα και ο Κώστας Αγέρης, τους οποίους συνόδευε ο Ζήσης Τσολακίδης με το κλαρίνο του.

Πολλοί από τους καλεσμένους μοιράστηκαν μοναδικά στιγμιότυπα από το επιτυχημένο γλέντι, δείχνοντας την άλλη πλευρά του δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος «έσυρε» τον χορό στα παραδοσιακά.

Η διακόσμηση ήταν απλή και πολύ εντυπωσιακή, με λουλούδια και όμορφα χρώματα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του πράσινου. Μάλιστα, λόγω της απότομης αλλαγής του καιρού, επειδή η δεξίωση έγινε σε ανοιχτό χώρο, οι διοργανωτές είχαν φροντίσει κάθε τραπέζι να έχει σόμπες.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ