Super League: Ντέρμπι Δικεφάλων - Επικίνδυνα ματς για Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό

Η όγδοη αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα (20/10) με τέσσερα παιχνίδια όπου ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (20:30). Ένα παιχνίδι που ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην κορυφή ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα προκύψει.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η Ένωση είναι πλήρης και ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις για τον καταρτισμό της αποστολής. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό ενώ οι φιλοξενούμενοι, που δεν θα έχουν τον Τισουντάλι, αλλά θα έχουν τον Τόμας, ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να παραμείνουν στην κορυφή.

To πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει πάντως στις 16:00 όταν ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό επιδιώκοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι αιωνίων και να παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Στην αποστολή των Πειραιωτών δεν βρίσκονται οι Γουίλιαν, Μαρτίνς, Παπακανέλλος, Μπακούλας, Πασχαλάκης, Γιαζίτσι, Κουτσίδης και Αποστολόπουλος, ενώ για πρώτη φορά φέτος συμπεριλήφθηκε σε αποστολή ο Ανδρούτσος.

Τα υπόλοιπα ματς της Super League

Στις 18:00 ο ΟΦΗ, με τον Μίλαν Ράσταβατς να κάνει ντεμπούτο, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που καλείται να ξεπεράσει το σοκ με τον Τζορτζ Μπάλντοκ και να πάρει τους τρεις βαθμούς που έχει μεγάλη ανάγκη. Στην αποστολή μετά από καιρό για τους «πράσινους» είναι ο Βαγιαννίδης που ενσωματώθηκε ξανά στην ομάδα ενώ για τους Κρητικούς απουσιάζουν οι Μπρεσάν και Νέιρα.

Τέλος, στις 20:00 ο Άρης υποδέχεται τη… ζημιάρα Athens Kallithea και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του. Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ενώ για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μουτίνιο και Μανθάτης.