Επίσκεψη Κουνάβη στους Μητροπολίτες Πατρών και Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Στο πλαίσιο εθιμοτυπικών συναντήσεων και ενημερωτικών επαφών, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητήριο Για Όλους», Αντώνης Κουνάβης, επισκέφθηκε τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομο και Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ.κ. Ιερώνυμο.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με τους Ποιμενάρχες, ο κ. Κουνάβης, ενημέρωσε για την υποψηφιότητα του, στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές, επισημαίνοντας ότι κύριος στόχος της παράταξης είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας και των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου, ώστε να αναδειχθεί σε καθημερινό αρωγό και σύμβουλο για κάθε τοπική επιχείρηση, αλλά και σε κύριο εκφραστή ενός κοινού οράματος για την ανάπτυξη του τόπου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, είχε τη μεγάλη τιμή και χαρά να δεχθεί την ευλογία τους ευχόμενος με τη σειρά του να συνεχίσουν  να ποιμαίνουν τον τόπο μας γεμάτοι υγεία, δύναμη και φώτιση. 

«Οι Ποιμενάρχες μας έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι βρίσκονται  πάντα δίπλα στο ποίμνιό τους και πρωτοστατούν σε κάθε προσπάθεια υποστήριξης της κοινωνίας και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας», τόνισε ο κ. Κουνάβης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου θα συνδράμει για την περαιτέρω ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στην Αχαΐα, με συνέργειες και τη σύμπραξη φορέων και θεσμών, στην οποία πρωτεύοντα ρόλο θα έχουν οι δυο Μητροπόλεις.