Πώς να μακρύνεις ξανά τα κοντά μαλλιά σου, με στιλ

Οι τάσεις στο κούρεμα και τα hairstyles έρχονται και παρέρχονται, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: η μάχη της επιλογής. Να κόψουμε ή να διατηρήσουμε το μήκος των μαλλιών μας; Τα τελευταία χρόνια πολλές από εμάς, βλέποντας το bob haircut να πρωταγωνιστεί παντού και να δείχνει φρέσκο και ανεπιτήδευτα κομψό, μπήκαμε στον πειραματισμό να δοκιμάσουμε κι εμείς αυτό το κούρεμα. Σήμερα όμως παρά το γεγονός ότι αυτό το μήκος μαλλιών συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των τάσεων, ενδέχεται να θέλουμε να δούμε ξανά τα μαλλιά μας πλούσια και μακριά με σαγηνευτική κίνηση. Πώς μπορούμε να κάνουμε αυτή τη μετάβαση, χωρίς τα μαλλιά μας να δείχνουν «άβολα» και άχαρα, χωρίς στιλ;

Δημιουργούμε layers

Η πρώτη μέθοδος για να μεταμορφώσουμε το κλασικό bob είναι να αφαιρέσουμε απαλά τις αυστηρές γωνίες του, προσθέτοντας layers στο ίδιο το μήκος του.

Κάνουμε bangs

Μια άλλη επιλογή είναι να ζητήσουμε από τον κομμωτή μας να δημιουργήσει ανάλαφρα γαλλικά bangs ή οποιοδήποτε άλλο στιλ αφελειών ταιριάζει σε εμάς.

Πειραματιζόμαστε με highlights

Καθώς τα μαλλιά σας αρχίζουν σταδιακά να μακραίνουν, η βαφή ή ακόμα καλύτερα η δημιουργία highlights είναι αυτό που θα χαρίζει στιλ στα μαλλιά. Δημιουργεί την ψευδαίσθηση τρισδιάστατου εφέ και μεταμορφώνει την προηγούμενη εικόνα μας.

jenny.gr