Πιστιόλα σε Σεφερλή: Ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη από καμία διαφήμιση, υπάρχει, αναπνέει και ζει πάνω στη σκηνή

Η Λουκία Πιστιόλα απάντησε στον Μάρκο Σεφερλή κι επέμεινε στα λεγόμενά της ότι δεν τον θεωρεί ηθοποιό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» αναφέρθηκε επίσης, στο σκετς που έκανε ο Γιάννης Μπέζος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου για τους «Απαράδεκτους».

«Το σκετσάκι μου φάνηκε υπέροχο. Εξάλλου, ο Γιάννης είναι ο πρώτος που ακομπλεξάριστα βγήκε κι έκανε έναν υπέροχο γκέι. Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και στην κωμωδία και στο δράμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα φύλα και τη σεξουαλικότητα. «Δεν έχει σημασία το πώς γεννιέσαι ή διαμορφώνεσαι στην πορεία, είτε είσαι άνδρας, γυναίκα, γκέι κλπ. Δεν έχει καμία σημασία.

Όλοι είναι άνθρωποι και πλάσματα του Θεού, στον οποίο και πιστεύω πάρα πολύ. Εκείνο που με πειράζει είναι η κακογουστιά, το αντιαισθητικό. Ένα καλόγουστο πράγμα δεν με ενοχλεί ποτέ, με ό,τι και να ασχολείται», τόνισε.

Η ηθοποιός απάντησε επίσης, στη δήλωση του Μάρκου Σεφερλή. Ο κωμικός είχε πει για την ίδια: «Η κα Πιστιόλα, να λέμε το όνομά της για να ακούγεται και να μαθαίνεται, επειδή είμαι σίγουρος ότι θεωρεί τον κ. Γεωργουσόπουλο έγκριτο κριτικό θεάτρου, καλό είναι η κα Πιστιόλα κι οποιοσδήποτε άλλος έχει αμφιβολίες για το ταλέντο μου να τα διαβάσει».

Σε αυτό, η Λουκία Πιστιόλα απάντησε: «Με ενοχλεί η διαφήμιση, πάντα με ενοχλούσε. Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός. Ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη από καμία διαφήμιση. Ο ηθοποιός υπάρχει, αναπνέει και ζει πάνω στη σκηνή. Κάτω από τη σκηνή είναι ένα συνεσταλμένο, εσωστρεφές, δειλό πλάσμα. Επάνω στη σκηνή εκτίθεται κι ανοίγει».

Πηγή: protothema.gr