Έφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ολύμπου Γιώργος Χανδόλιας

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, μετά από περιπέτεια με την υγεία του, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και και επί σειρά ετών καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ολύμπου Γιώργος Χανδόλιας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) εκφράζει τη θλίψη του στους οικείους του εκλιπόντος και τονίζει ότι θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία , η οποία θα τελεστεί την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, ώρα 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μεσαίας Μηλιάς και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του. Η σoρός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 9:30 π.μ. Θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του ενδημήσαντα.

«Η οικογένεια του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου είναι πλέον φτωχότερη. Θλίβεται από την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. θα αφιερώσει ειδική εκδήλωση προς τιμή του Γιώργου Χανδόλια στο επόμενο Φεστιβάλ Ολύμπου.

Ο Γιώργος Χανδόλιας γεννήθηκε το έτος 1955 στη Μ. Μηλιά Πιερίας. Σπούδασε τη θεατρική τέχνη στο «Θέατρο Τέχνης» του Κάρολου Κουν με τον οποίο υπήρξε συνεργάτης (ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτης) επί μακρόν. Από το έτος 2015 μέχρι και τώρα διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ