Ποια ήταν η αμοιβή του Τομ Κρουζ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες; ΒΙΝΤΕΟ

Ο διάσημος ηθοποιός, που είναι γνωστός για την προσήλωσή του στην εκτέλεση των επικίνδυνων σκηνών στις ταινίες δράσης, συνέβαλε με τον δικό του τρόπο στη μεταφορά της σημαίας των Ολυμπιακών Αγώνων για την επόμενη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο Λος Άντζελες.

Ο Κρουζ εμφανίστηκε στο Stade de France, έκανε βουτιά από την οροφή του σταδίου και παρέλαβε τη σημαία από τον Δήμαρχο του Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, οδήγησε μια ηλεκτρική Harley-Davidson LiveWire μέσα στο στάδιο, εντυπωσιάζοντας το κοινό.

JO PARIS 2024 - La cascade mythique de Tom Cruise en mode "Mission : Impossible" au Stade de France

Η εμφάνισή του ολοκληρώθηκε με ένα τρέιλερ όπου ο ηθοποιός, οδηγώντας το LiveWire S2 Del Mar στο Παρίσι και τους δρόμους του, παραδίδει τη σημαία σε έναν Αμερικανό αθλητή, ενσωματώνοντας το σύμβολο του Ολυμπιακού κύκλου στην πινακίδα του Χόλιγουντ.

Ο Κρουζ έκλεισε τα γυρίσματα του «Mission: Impossible» στο Λονδίνο, επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο για το Λος Άντζελες, γύρισε σκηνές με στρατιωτικό αεροπλάνο, έκανε άλματα με αλεξίπτωτο και πέταξε πίσω στο Λονδίνο, όλα σε λιγότερο από μία ημέρα.

Η παραγωγή αυτής της εμφάνισης χρειάστηκε πάνω από 18 μήνες προγραμματισμού, προβών και λήψεων. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Κρουζ αρνήθηκε να πληρωθεί για τη συμμετοχή του, ζητώντας μόνο να του επιτραπεί να εκτελέσει όλα τα ακροβατικά μόνος του. Από το ραπέλ στο Stade de France μέχρι το άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό αεροπλάνο!

https://www.newsbomb.gr/