ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: «Χρειάζεται αλλαγή αρχηγού, με σχέδιο και εμπειρία»

«Χρειάζεται αλλαγή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, με σχέδιο και εμπειρία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα», σημείωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

Κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ο υποψήφιος για την ηγεσία, Παύλος Γερουλάνος, στάθηκε ξανά στο σχέδιο που έχει για την αναγέννηση του κόμματος. «Απαιτείται αλλαγή αρχηγού, με σχέδιο και εμπειρία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα», επεσήμανε μεταξύ άλλων, μιλώντας σήμερα (22/09) στο MEGA.

«Δεν εισπράξαμε την απώλεια των δύο μεγάλων κομμάτων και έτσι πήγαμε σε νέα εκλογή Προέδρου. Τα δύο συστημικά κόμματα χάνουν 1.500.000 ψηφοφόρους και ως κόμμα, εσύ εισπράττεις μόνο το 4%; Κάτι πάει πολύ άσχημα και αυτό εκφράσθηκε ύστερα, με τις διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ», επεσήμανε ακόμη.

Για τον Χάρη Δούκα, τόνισε ότι «ο κόσμος θα κρίνει αν κάποιος μπορεί να είναι Δήμαρχος και Πρόεδρος ενός κόμματος. Προσωπικά, δεν αισθάνομαι πως θα μπορούσα να υπηρετήσω και τα δύο αξιώματα».

https://www.newsbomb.gr/