Χάρης Δούκας: «Το δίλημμα στις 6 Οκτωβρίου: Θέλουμε την υπέρβαση ή ένα κλειστό και φοβικό κόμμα»;

Περιοδεία στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα συνέχισε την περιοδεία του, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Πρώτος σταθμός ήταν το Γενικό Νοσοκομείο «Αγία Ειρήνη», όπου συναντήθηκε με τους εργαζομένους και ενημερώθηκε για τα προβλήματά τους όπως η υποστελέχωση του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Στέφανο Πουλημένο, τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, Βασίλη Χειμαριώτη και τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας, Γεώργιο Μαχειμάρη, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων, με τους οποίους συζήτησε τα τοπικά προβλήματα του νησιού.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ιωάννη Τρεπεκλή, στα Παλαιά Δικαστήριο Κέρκυρας και έδωσε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, πραγματοποίησε ομιλία στην Ιόνιο Βουλή. Μεταξύ άλλων ο κ. Δούκας ανέφερε:

«Δεν μπορεί, φίλες και φίλοι, να έχουν γίνει ευρωεκλογές, 1,5 εκατομμύριο πολίτες να έχουν γυρίσει την πλάτη στον κ. Μητσοτάκη, 1 εκατομμύριο πολίτες να έχουν γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και να μην παίρνουμε τίποτα από αυτά τα 2,5 εκατομμύρια. Αντιθέτως, να χάνουμε και 100 χιλιάδες πολίτες, σε σχέση με τις εθνικές εκλογές, και να λέμε ότι πήγαμε καλά. Να είναι στο 60% η αποχή και να φοβόμαστε να πούμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να αλλάξουμε για να νικήσουμε. Πώς θα γίνει αυτό; Θέλουμε, σε αυτήν τη συγκυρία, ο ακατάλληλος κ. Μητσοτάκης να είναι συνέχεια ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός; Όποιος το θέλει, να το πει καθαρά και μπροστά. Εμείς λέμε ότι αυτό πρέπει να αλλάξει».

Τις επόμενες μέρες ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, συνεχίζει την περιοδεία και τις εκδηλώσεις του του σε Καβάλα και Θράκη:

Στην Καβάλα, στις 18:00, την Παρασκευή 20/09, στο Apart Bistro Cafe Bar, Εθνικής Αντιστάσεως 10.

Στην Ξάνθη, στις 20:00, την Παρασκευή 20/09, στο κτήριο Καπναποθήκη Π., Καπνεργατών 9.  

Στην Ορεστιάδα, στις 12:00, το Σάββατο 21/09, στο Cafe Μινιατούρα, στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας.

Στην Αλεξανδρούπολη, στις 18:00, το Σάββατο 21/09, στο ξενοδοχείο Grecotel Egnatia, στην αίθουσα Σαμοθράκη.

Στην Κομοτηνή, στις 20:00, το Σάββατο 21/09, στο Cafe Avant Garde, στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ