Αλέξης Σκαρμέας: Η διάνοιξη της Κανακάρη απέτυχε- Καλός πολιτικός και επιστήμονας είναι αυτός που αντιλαμβάνεται ότι η πραγματικότητα τον ξεπέρασε

"Αυτό που δεν λέει κανείςψΗ διάνοιξη της Κανακάρη απέτυχε. Απέτυχε όπως την είχαμε φανταστεί σαν βασική αρτηρία κυκλοφορίας. Απέτυχε για τις υψομετρικές της διαφορές, απέτυχε για το πλάτος της. Στη ζωή υπάρχει κάτι πιο μπροστά από την πολιτική και την επιστήμη. Η πραγματικότητα. Η οποία ξεπερνά και τον επιστήμονα και τον πολιτικό. Και καλός πολιτικός και επιστήμονας είναι αυτός που αντιλαμβάνεται ότι η πραγματικότητα τον ξεπέρασε, το αποδέχεται και προσαρμόζεται. Αυτή την αποτυχία φοβάται να παραδεχτεί και ο Δήμος, και η Περιφέρεια και η επιστήμη. 
Ας την αποδεκτούν, ας κάνουν υπομονή και να μην προβούν σε καμιά αντιδρόμηση, και ας σχεδιάσουν εκ νέου την είσοδο και την έξοδο της πόλης όταν παραδοθεί και η μικρή περιμετρική. 
Γιατί η πραγματικότητα αν δεν την κατανοήσεις μπορεί να σου κάνει πιο μπάχαλο το ήδη μπάχαλο του κυκλοφοριακού". Αυτό είναι το σχόλιο του Αλέξη Σκαρμέα, πρών προέδρου της ΔΕΠΑΠ και πρώην δημοτικού συμβούλου του Δήμου Πατρέων, για το έργο της Κανακάρη που ταλαιπωρεί κατοίκους, δήμο και φορείς.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ