Πάτρα: Αδίστακτο το κύκλωμα με τα δήθεν "τροχαία" - Τηλεφώνησε σε πατέρα που έχασε τον γιο του σε δολοφονική επίθεση το 1997, για να τον απειλήσουν ότι η κόρη του ... έμπλεξε!

σε κατάστημα στο οποίο εργαζόταν τότε...

Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει ο Πατρινός Κώστας Μαυρομμάτης. Όπως λεει στο tempo24.gr, παραλίγο να πέσει και αυτός θύμα των απατεώνων με τα δήθεν τροχαία ατυχήματα, τη στιγμή που πριν από χρόνια ένα βραδινό τηλεφώνημα τον ενημέρωνε για τη δολοφονία του γιου του... Φανταστείτε το σοκ που έπαθε... όταν δέχθηκε ένα ακόμη βραδινό τηλεφώνημα για την ... κόρη του.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυρομμάτη, άγνωστοι του τηλεφώνησαν και του έβαλαν να φωνάζει στο ακουστικό μια κοπέλα, δήθεν η κόρη του: "Μπαμπά, μπαμπά, βοήθησέ με, έμπλεξα σε τροχαίο και φταίω".

Όπως εξηγεί ο κ. Μαυρομμάτης στο tempo24.gr, έχοντας ακούσει τη δράση των απατεώνων, κατάλαβε προς επρόκειτο για απάτη. Έκλεισε το τηλέφωνο και την ίδια στιγμή, επικοινώνησε με την κόρη του η οποία τον διαβεβαίωσε ότι όλα είναι μια χαρά και να μην ανησυχεί. 

Το αρχικό σοκ όμως για τον πατέρα ήταν μεγάλο. Η ταραχή που ένιωσε, ξύπνησε δυσάρεστες μνήμες, όταν πριν από χρόνια, ένα βράδυ το 1997 ένα τηλεφώνημα του έκοψε την ανάσα. Τον ενημέρωναν ότι ο γιος του δολοφονήθηκε στο κατάστημα που εργαζόταν... Ο άνθρωπος υποφέρει από την απώλεια του γιου του και η δυσάρεστη περιπέτεια με το τηλεφώνημα - απάτη για την κόρη του, του δημιούργησε έναν μεγάλο εφιάλτη που ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ