Πάτρα: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις αυτό το Σάββατο στο "Βήμα Νέων Καλλιτεχνών"

Με ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΤΣΗ και "ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΝ"

Αυτό το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη στις 9 το βράδυ οι εκδηλώσεις στο Αίθριο Παλαιού Νοσοκομείου κορυφώνονται με το αγαπημένο μουσικό σχήμα "Ιδιότροπον" και την αξιόλογη ερμηνεύτρια Μαρία Ρούτση μιας και το "Βήμα Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας" ρίχνει την αυλαία του σε μια βραδιά που θα κάνει το κοινό της Πάτρας να ταξιδέψει. 

Πρώτο στη σκηνή το πενταμελές σχήμα "Ιδιότροπον" με την παράσταση ¨'Ο,τι η καρδιά κυνηγά" παρουσιάζοντας δικές του συνθέσεις με παραδοσιακό ήχο. Αποτελείται από τη Γιοχάννα Κοσιώνη(τραγούδι,ταμπούρ), Ελευθερία Δαουλτζή (κανονάκι), Γιώτα Βεργοπούλου (νέυ), Ειρήνη Κουλουριώτη (κρουστά) και Μάνια Ασημακοπούλου (ούτι). 

Τη σκυτάλη παίρνει η Μαρία Ρούτση με τη μουσική παράσταση "ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ" αφιερωμένη στη σύγχρονη μετανάστευση,το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό συνανθρώπων μας τονίζοντας την ανάγκη για παγκόσμια ειρήνη,αγάπη και αλληλεγγύη όλων των λαών του κόσμου. Θα ακουστούν αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια των Σ.Ξαρχάκου, N.Rota, B.Dylan, Μ.Λοιζου, Z.Livaneli και άλλων συνθετών και στιχουργών που έγιναν παγκοσμίως γνωστοί με το οικουμενικό τους έργο αλλά και μελοποιημένα ποιήματα του σπουδαίου ποιητή της πόλης μας Δ.Καρατζά σε σύνθεση Ν.Μπαλή που θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε δίσκο. 

Παίζουν: Γιώργος Παπαγεωργίου (πολίτικο λαούτο,μπάντζο,μπουζούκι), Μιχάλης Γκοτσόπουλος (ακουστική κιθάρα,ηλεκτρική κιθάρα,τραγούδι), Τάσος Σχίζας (ακορντεόν), Μιχάλης Δάρμας (κοντραμπάσο),Γιώργος Μπαράκος (τύμπανα). Συμμετέχει το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο "ΑΝΤΗΧΩ".  

 

Είσοδος: 7 ευρώ 

Προπώληση Εισιτηρίων:

 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. - Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου "Απόλλων" 

Πλατεία Γεωργίου – τηλ. 2610 273.613 (Τρίτη – Κυριακή 10.00-13.00 & 18.00-21.00)
 Music Station (ώρες καταστημάτων) 
Ρήγα Φεραίου 34 – τηλ. 610 222.411
 Οπτικά Καραμούζης (ώρες καταστημάτων)
Μαιζώνος 92 – τηλ. 2610 221.989
 Βιβλιοπωλείο Discover (ώρες καταστημάτων)
Πατρέως 30 – τηλ. 2610 624.916
 Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» , Κορίνθου και Φιλοποίμενος

Διαβάστε επίσης