Η μουσική παράσταση του χειμώνα συνεχίζεται με... ανοιξιάτικη διάθεση στο Steak Bar του Royal!

Επιστρέφουν ανανεωμένα τα «Τραγούδια στο φως» της Μαρίας Ρούτση που μας πέρασε " Τραγούδια στο Φως " μετη Μαρία Ρούτση συνεχίζεται με ανοιξιάτικη διάθεση κάθε Σάββατο βράδυ στις 22.30 στον υπέροχο χώρο του Royal Theater στην Ακτή Δυμαίων 53. 

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων που ξεκίνησαντον περασμένο Οκτώβρη, τα " Τραγούδια στοΦως "μετη Μαρία Ρούτση επανέρχονται ανανεωμένα και… ανοιξιάτικα από αυτό το Σάββατοστο Steak Bar του Royal.

Η αγαπημένη παράσταση του χειμώνα,που παρακολούθησεμε αμείωτο ενδιαφέρον το κοινό, επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της πόλης και η εκφραστική ερμηνεύτρια ετοίμασε και θα παρουσιάσει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με τραγούδια των Θ. Μικρούτσικου, Στ. Κραουνάκη, Λ. Κηλαηδόνη, N. Rota, Δ . Μούτση, Μ. Θεοδωράκη, Π. Θαλασσινού και άλλων σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών, που θα μας ταξιδέψουν από τις θάλασσες του Ν. Καββαδία στα ελληνόφωνα χωριά της Κ. Ιταλίας, από τη“Θαλασσογραφία”του Δ. Σαββόπουλου  στη Σμύρνη με μενεξέδες και ζουμπούλια, από τα blues της Αμερικήςστα ρεμπέτικα και λαϊκά του Πειραιά. 

Συνοδοιπόροι της σε αυτό το μουσικό ταξίδι ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος στο πιάνο, ο Τάσος Σχίζας στο ακορντεόν, ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο μαντολίνο, τρίχορδο μπουζούκι και λαούτο και ο Αργύρης Μανιάτης στην κιθάρα και το τραγούδι. 

Από τοΣάββατο 23 Μαρτίου και μέχριτοΠάσχα, στις 22.30 στο Steak bar του Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, στην Πάτρα.

 

         Είσοδος Ελεύθερη  - Κρατήσεις: 2610 310120

 

 

Διαβάστε επίσης