"Με έσωσε ο Νάσος Κωταντούλας" - Δημόσιες ευχαριστίες στον Πατρινό φυσιοθεραπευτή

από την δεσποινα αναγνώστου - μιχαήλ

Μια δύσκολη περιπέτεια υγείας είχε η συμπολίτισσα Δέσποινα Αναγνώστου - Μιχαήλ. Οι πόνοι στο σώμα της ήταν αβάσταχτοι. Όπως λέει η ίδια, απευθύνθηκε σε πολλούς γιατρούς και φυσικοθεραπευτές ενώ έφτασε μέχρι την πόρτα του χειρουργείου!

Το πρόβλημά της όπως αναφέρει η ίδια ήταν ότι πονούσε φριτκά για 4 μήνες.

"Έχω παρει φαρμακα, με εχουν δει γιατροι, αλλοι φυσικοθεραπευτες, έκανα 40 φυσικοθεραπειες, αλλά αισθανομουν ακόμη το χερι μου νεκρό, την πλάτη μου να πονάει από τις κηλες που είχα στον αυχενα μου. Με είχαν ... σακατέψει και πήγαινα για χειρουργείο. Ευτυχώς, μόνο με 5 συνεδριες δυο την εβδομαδα στον φυσικοθεραπευτή "μάγο" Νάσο Κωταντούλα, τώρα είμαι πολύ καλά ... Θελω να τον ευχαριστησω δημοσια που με εσωσε απο το χειρουργειο προκειται για εξαιρετο επιστημονα με πολλες γνωσεις με μηχανηματα τα οποια δε νομιζω να τα εχει αλλος μιας και μου εξηγησε, ότι πηγε ο ιδιος στο εξωτερικο και τα επελεξε .!!!!! Τον ευχαριστω και του ευχομαι να ειναι καλα να βοηθαει το κοσμο...!", εξηγεί η κ. Αναγνώστου.

Η συμπολίτισσα ένιωσε την ανάγκη μετά από αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία να εκφράσει δημοσίως τις θερμές της ευχαριστίες προς τον γνωστό Πατρινό φυσικοθεραπευτή, ο οποίος διαθέτει στο Επιστημονικό του Κέντρο, μηχανήματα και μεθόδους της τελευταίας τεχνολογίας.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Www.kotadoulas.gr
facebook: Nasos Kotadoulas
e-mail : [email protected]

Ιωαννη Βλαχου 1 - εναντι μεταγωγων Πατρων
Τηλ. επικοινωνίας: 2610 24 30 50
Κατοπιν ραντεβου στο 6973 24 80 66

Παραρτημα :
Λ.Μεσογειων 10 Αθηνα
πλησιων ΠΥΡΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Τηλ. Επικοινωνιας : 210 77 57 239

Youtube channell : nasos kotadoulas

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ