Σύγχρονη εξειδικευμένη φυσικοθεραπεία από τον έμπειρο Νάσο Κωταντούλα

στο επιστημονικό κέντρο στην πατρα

Στις υπηρεσίες ασθενών που ταλαιπωρούνται από δισκοκήλες σπονδυλικής στήλης, σπονδυλοαρθριτιδες, στενωςεις στον αυχένα, οςφυαλγιες , ιςχιαλγιες , περιαρθριτιδες στον ώμο και οςτεοαρθριτιδες στα γόνατα, επικονδυλιτιδες , τενοντίτιδες αλλά και αθλητικές κακώσεις ( θλασεις - ρηξη μηνισκων - διαστρεμμα ποδοκνημικης - χονδροπαθεια γονατος ) βριςκοντε τα 2 καλυτερα μηχανηματα αθλητιατρικης αποκαταςταςης και φυςικοθεραπειας στο κοςμο εδω και ενα χρονο.

Προκειται για το DOCTOR TECAR και το CHELT THERAPY του Πατρινού Φυσικοθεραπευτη Νάσου Κωταντούλα, ο οποίος δηλωνει :

"Έχω θεραπευσει ασθενεις με βαρια δισκοκηλη οι οποιοι ειχαν προγραμματισει χειρουργειο με 5 συνεδριες σε διαστημα 20 ημερων , η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ , τα μηχανηματα δινουν μια διαφορετικη βιοαναπλαση του σωματος μερα με την μερα ......σα να κοιμουνται μέσα στο σωμα.....νομιζω πλεον η φυσικοθεραπεια ειναι διαφορετικη απο το 2011 και μετα "


Το CHELT THERAPY ειναι το πιο σύγχρονο μηχάνημα που υπάρχει παγκοσμίως στο χώρο της φυσικοθεραπειας και αθλητιατρικης αποκαταστασης και παρέχει ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
-30 βαθμους σε μορφη ψυχρου αερα ΜΑΖΙ με LASER ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 30 watt με 3 μηκη κυματος ταυτοχρονα για να διαπερνα ολους τους ιστους εως το οστο !!!!!!!!!!
Η συγκεκριμενη τεχνολογια διαπερνα εν τω βαθυ τους ιστους και εξαφανιζει την φλεγμονη και το οιδημα και τον πονο σε 3 συνεδριες !!!!
 

Το DOCTOR TECAR - ραδιοσυχνοτητα -ειναι η τελευταια λεξη της τεχνολογιας και δρα σε βαθος !! Συμφωνα με το μοντελο θεραπειας επιτυγχανονται ρευματα μετακινησης ηλεκτρικων φορτιων που βρισκονται στους ιστους υπο την μορφη ιοντων !!!!


Το ρευμα μετακινησης δεν προκαλειται απο αμεση επαφη σε αντιθεση με αλλα μηχανηματα ( ηλεκτροθεραπειες , υπερηχα οπου εδω και χρονια εχουν ολοι ) . ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΥΤΕΡΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ !! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!

 

 

 

 

 

 

 

Τα ίδια μηχανήματα που χαρακτηρίζονται κορυφαία στον κόσμο, χρησιμοποιούν ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μίλαν, η Νάπολι και η Αταλάντα, Γιουβεντους , δηλώνει ο Νάσος Κωταντούλας. Και προσθέτει:

"Με τον συνδυασμό υψηλής τεχνολογίας φυσιοθεραπευτικού εξοπλισμού και τη συνεχή εκπαίδευση σε νέες μεθόδους, κατάφερα αφενός να αποφύγω το "καρκίνωμα" που λέγεται ΕΟΠΥΥ και αφετέρου να μειώσω το χρόνο αποθεραπείας του νευρομυοσκελετικού πόνου και του κινητικού συστήματος, αφού πλέον αντί για 10 με 15 συνεδρίες, αρκούν από 3 έως 5 .
ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 20 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ 
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΛΑΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ . Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ !!!"

Αρκούν λοιπόν από 3 έως 5 θεραπείες για να απαλλαγεί ο ασθενής από τους χρόνιους πόνους και τις ενοχλήσεις.

Πρόκειται για μηχανηματα ιταλικής κατασκευής και τεχνολογίας και ήδη το χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι φυσιοθεραπευτές στον κόσμο.

Η νέα μέθοδος στη φυσιοθεραπεία, βρίσκεται πλέον στη διάθεση σας και μόνο στο Επιστημονικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης www.kotadoulas.gr του Νάσου Κωταντούλα.

Ο γνωστός φυσιοθεραπευτής, μετέβη στο εξωτερικό τον Μαιο 2015 προκειμένου να εκπαιδευτεί άρτια στη λειτουργία και εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνολογίας και προγραμματιζει να επισκεφθει ξανα τον Ιουλιο 2016 με σκοπο την μετεκπαιδευση του σε νεες τεχνολογιες επισης ! Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κωταντούλας μετέβη στο Μπέργκαμο της Ιταλίας κοντα στο ΜΙΛΑΝΟ , όπου εκπαιδεύτηκε από τον ειδικο της εταιρίας MECTRONIC MEDICALE , ΕΝΝΙΟ ALOISINI ιδιοκτητη ,αναγνωρισμένης διεθνώς για την τεχνολογία που εφαρμόζει στον φυσιοθεραπευτικό εξοπλισμό καθως και απο τους εξειδικευμενους συναδελφους του Ιταλους οπου διδασκουν τις μεθοδους σε ολη την Ευρωπη , τους Angela Amodio και Morana Vincenzo οπου εργαζονται στην ΑΤΑΛΑΝΤΑ , στην ΜΙΛΑΝ και ειναι διασημοι στην Ιταλια !

ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΝΑΣΟΣ ΚΩΤΑΝΤΟΥΛΑΣ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ puls wave απο την MECTRONIC MEDICALE στο Μπεργκαμο και σε μετεκπαιδευση με εντατικα σεμιναρια απο τους εμπειρους εξειδικευμενους φυσικοθεραπευτες και ιατρους οπου πλεον εχουν γινει φιλοι του ....
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!!



Δεν έχετε λοιπόν παρά να επισκεφθείτε το Ιατρείο που βρίσκεται στην οδό Ιωάννου Βλάχου 1 στην Πάτρα (έναντι Μεταγωγών), εκεί που υπάρχει η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη φυσικοθεραπεια και αθλητιατρικη διαθέτοντας το DOCTOR TECAR ραδιοςυχνοτητα και το CHELT THERAPY (υψηλής ισχύος LASER 30 watt. με κρυοθεραπεία στους -30 βαθμούς).

Περισσότερες πληροφορίες:

Www.kotadoulas.gr
facebook: Nasos Kotadoulas
e-mail : [email protected]

Ιωαννη Βλαχου 1 - εναντι μεταγωγων Πατρων
Τηλ. επικοινωνίας: 2610 24 30 50
Κατοπιν ραντεβου στο 6973 24 80 66

Παραρτημα :
Λ.Μεσογειων 10 Αθηνα
πλησιων ΠΥΡΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Τηλ. Επικοινωνιας : 210 77 57 239

Youtube channell : nasos kotadoulas 

https://www.facebook.com/311816538927491/videos/906936909415448/?__mref=message_bubble

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ