Δυτ. Ελλάδα: Οι ιδιοκτήτες πήγαν στην Ανάσταση και οι διαρρήκτες έκαναν… πάρτι

Ούτε τη νύχτα της Ανάστασης δεν σεβάστηκαν οι θρασύτατοι κλέφτες που… χτύπησαν σε δύο διαφορετικά σημεία της Ηλείας, την ώρα που όλοι έψαλλαν «Χριστός Ανέστη».

Τη στιγμή που οι καμπάνες χτυπούσαν και το Άγιο Φως σκόρπιζε ελπίδα, κάποιοι άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να… μπουκάρουν σε σπίτια για να κάνουν τη… δουλειά τους.

Οι θρασύτατοι δράστες, εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ιδιοκτητών και «τρύπωσαν» σαν τους… Φαντομάδες -αφού κανείς δεν τους είδε, αδειάζοντας κοσμηματοθήκες και πορτοφόλια.

Η πρώτη εισβολή σημειώθηκε σε σπίτι στον επαρχιακό δρόμο Πύργου – Κατακόλου, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου. Μέσα σε 45 λεπτά, από τις 11:30 έως τις 00:15, παραβίασαν την είσοδο και… μπήκαν για «ψώνια».

Πήραν 700 ευρώ σε μετρητά, δύο κινητά τηλέφωνα και χρυσαφικά ανυπολόγιστης αξίας. Στο δεύτερο χτύπημα, οι δράστες δεν αρκέστηκαν στην κλοπή, αλλά άφησαν πίσω τους και… χάος.

Στο χωριό Κατσαρού, η οικογένεια βρήκε το σπίτι της ρημαγμένο.

Οι κλέφτες εξουδετέρωσαν τον συναγερμό, τον ξήλωσαν κυριολεκτικά από τη θέση του, και στη συνέχεια διέλυσαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

Ζημιές 2.000 ευρώ και λεία που περιλάμβανε 1.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ.

Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν άκρη με τις δύο υποθέσεις, ενώ το ερώτημα που αιωρείται είναι απλό: Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;

patrisnews.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε