Πάτρα: Παρεμβάσεις Χριστόπουλου για Τράπεζα Τροφίμων και Δασύλλιο προς την Δημοτική Αρχή

Τι ζητά από το Δήμο

Με αφορμή της τραγική εικόνα που παρουσιάζει το Δασύλλιο, ο ιστορικός «πνεύμονας» πρασίνου της Πάτρας, ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης», Κώστας Χριστόπουλος, θέτει το ζήτημα προς την δημοτική αρχή και ζητάει απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

  1. Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα καθαρισμός του Δασυλλίου;
  2. Έχουν δρομολογηθεί από τον δήμο οι διαδικασίες για την εκτέλεση του σχετικού έργου (δεδομένου ότι απαιτείται να γίνει έγκαιρα ο καθαρισμός του);

Ο Κ. Χριστόπουλος επισημαίνει προς τη δημοτική αρχή ότι οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και θα πρέπει αφενός για λόγους πυροπροστασίας του Δασυλλίου και αφετέρου για λόγους σεβασμού στο φυσικό περιβάλλον, να γίνουν άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Ερώτημα για την Τράπεζα Τροφίμων

Ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης», Κ. Χριστόπουλος, ζητάει από τη δημοτική αρχή να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει πληροφορίες που θέλουν από σφάλματα στην οργάνωση της Τράπεζας Τροφίμων να εξέπνευσε η ημερομηνία λήξης αγαθών που προσφέρονται στους άπορους συμπολίτες μας, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διάθεσή τους σε αυτούς.

Ο Κ. Χριστόπουλος απευθύνει στη δημοτική αρχή το εξής ερώτημα: Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, τι μέτρα προτίθεται να λάβει προκειμένου να μην επαναληφθεί και στερείται αγαθών σημαντικός αριθμός συμπολιτών σε περίοδο κρίσης.  

Διαβάστε επίσης