Πάτρα: "Έκρηξη" Ανδρέα Νικολάου για όσα έγιναν με την αποχώρηση Κώστα Χριστόπουλου- Σε "τεντωμένο σχοινί" η "Νέα Πόλη"

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται να οδεύει, πλεόν, η παράταξη «Νέα Πόλη» μετά την αποχώρηση του επικεφαλής Κώστα Χριστόπουλου!

Η απόφασή του να τον διαδεχθεί και να διεκδικήσει το Δήμο Πατρέων , ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γκοτσόπουλος έχει προκαλέσει δυσφορία, αλλά και αντιδράσεις στα στελέχη της παράταξης.

Θ. Ξυλιάς, Ανδρέας Νικολάου, Χρ. Μπακαλάρος: Από τους τρεις μόνο ο ένας παραμένει, προς το παρόν, στην παράταξη. 

 

Ο γιατρός Ανδρέας Νικολάου ήδη δηλώνει «ξένο σώμα», καθώς θεωρεί πως δεν τηρήθηκαν οι ορθές διαδικασίες και είναι αποφασισμένος να μην είναι υποψήφιος.

«Είναι τελεσίδικη η απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος και να μην ασχοληθώ, μετά από όσα έγιναν», σημειώνει σε όσους τον ερωτούν, εκφράζοντας παράλληλα την πικρία του. Ενώ για το μέλλον αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Σε ερώτηση του tempo24 εάν στις προθέσεις του είναι να θέσει υποψηφιότητα για τις εθνικές εκλογές, ο Ανδρέας Νικολάου δεν το επιβεβαίωσε, αλλά και δεν το διέψευσε. Αλλωστε η αποχώρηση του πρώην υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη από το τοπικό πολιτικό σκηνικό έχει δημιουργήσει κενό.

(Το tempo24 εντόπισε χθες και φωτογράφισε τον Ανδρέα Νικολάου παρέα με τον δικηγόρο Θανάση Καφέζα)

 

Πάντως η παράταξη «Νέα Πόλη», όπως όλα δείχνουν έχει να αντιμετωπίσει πολλές ακόμη φουρτούνες, καθώς είναι άγνωστες προς το παρόν οι προθέσεις και άλλων δημοτικών συμβούλων. Εκτός του Χρήστου Μπακαλάρου που έχει δηλώσει προς καιρού στο tempo24 πως δεν θα θέσει υποψηφιότητα εκ νέου και του Γιώργου Καυκά , που έχει δημοσιοποιήσει την στήριξή του στην επικείμενη υποψηφιότητα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, οι υπόλοιποι ακόμη δεν έχουν εκφραστεί.

Ένα ακόμη εμπόδιο για την εύρυθμη πορεία στις εκλογές της παράταξης είναι και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαϊας Ανδρέας Μαζαράκης που μιλώντας στο SUPER B NEWS ,

υποστήριξε πως «έχει κλείσει ο κύκλος της «Νέας Πόλης» και πρέπει να βρεθεί άλλο σχήμα με άλλον επικεφαλής», φωτογραφίζοντας και την πιθανότητα καθόδου στο αυτοδιοικητικό στίβο της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Άννας Μαστοράκου.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

 

  

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ