Πάτρα: Νέα διευρυμένη συζήτηση της "Νέας Πόλης" για τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης - Χριστόπουλος: "Έβαλα δύο φορές και οι Πατρινοί μου αρνήθηκαν ευγενικά..." - Τί λέει για τον διάδοχό του

τί έγινε το βράδυ της Τρίτης

Το βράδυ της Τρίτης, συνεδρίασε η δημοτική ομάδα "Νέα Πόλη" του Κώστα Χριστόπουλου. 

Η συνεδρίαση είχε θέμα την αντικατάσταση του μέχρι σήμερα επικεφαλής της, όπως έγραψε χθες το tempo24.news. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόταση ήταν να τεθεί επικεφαλής ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γκοτσόπουλος.

Η "σκόνη" που σηκώθηκε μετά τη δημοσίευση μεγάλη. Ο Ηλίας Γκοτσόπουλος επιβεβαίωσε την πληροφορία, ενώ ο Κώστας Χριστόπουλος μιλώντας στο tempo24.news είπε ότι "όλα θα αποφασιστούν στη συνεδρίαση (χθες) της ομάδας", χωρίς όμως να διαψεύσει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τα όσα ακολούθησαν, τελικά, εκλεγμένοι και στελέχη της παράταξης, συναντήθηκαν το βράδυ και τα είπαν. Εκεί έγινε ενημέρωση σε ότι αφορά την απόφαση του επικεφαλής να αποχωρήσει από την τοπική αυτοδιοίκηση και να προτείνει ως επικεφαλής τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο και εκπαιδευτικό, Ηλία Γκοτσόπουλο. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Ενώ στο τέλος, αποφασίστηκε το θέμα της αντικατάστασης να τεθεί προς συζήτηση σε διευρυμένο κύκλο που θα συμμετέχουν όλα τα στελέχη της παράταξης, εκλεγμένα και μη, αλλα και οι εκπρόσωποι της "Νέας Πόλης" σε επιτροπές και οργανισμούς του δήμου προκειμένου να ληφθεί η οριστική απόφαση για την αντικατάσταση του επικεφαλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Χριστόπουλος, φαίνεται να έκανε επαφές στην Αθήνα με στελέχη της ΝΔ, για την κομματική στήριξη της δημοτικής του παράταξης, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαριστούν σε λίγες ημέρες. 

Στο μεταξύ ο Ηλίας Γκοτσόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον maxfm, εκφράστηκε θετικά ως προς την πρόταση του επικεφαλής να μπει μπροστάρσης για τη διεκδίκηση του δήμου Πατρέων στις εκλογές του Μαΐου, ενώ από την πλευρά του ο Κώστας Χριστόπουλος, ερωτηθείς για την ονοματολογία και τις πληροφορίες που κάνουν λόγο και για άλλα στελέχη τα οποία επιθυμούν να ηγηθούν της ομάδας, είπε: "Αν σας πω εγώ ονόματα που λέγονται συνεχώς εδώ και καιρό, δεν θα φτάσει η μια ώρα της εκπομπής...", ενώ για την Ηλία Γκοτσόπουλο, είπε ότι ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Σε σχετική ερώτηση για την κομματική στήριξη, ο κ. Χριστόπουλος είπε χαρακτηριστικά: "Πότε την είχα για να την πάρω τώρα; Θυμάστε, νομίζω τί έγινε και στις προηγούμενες εκλογές. Εγώ, ήθελα να αγωνιστώ για κάτι καλύτερο στην πόλη, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, έχω εργασία. Ζήτησα δύο φορές από τους συμπολίτες μου να με εμπιστευτούν, μου αρνήθηκαν ευγενικά κι αυτό είναι όλο", κατέληξε ο Κώστας Χριστόπουλος. 

Διαβάστε επίσης