Πάτρα: Την αποχώρησή του από το Δήμο επιβεβαίωσε ο Γιάννης Δημαράς - Παραιτείται τη Δευτέρα από δημοτικός σύμβουλος

αλλάζει συνθεση η παράταξη "Τώρα για την Πάτρα"

Στα 10χρονα της δημοτικής παράταξης που ο ίδιος δημιούργησε επέλεξε να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Γιάννης Δημαράς - όπως είχε γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα το tempo24.gr, ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής  ότι τη Δευτέρα θα υποβάλει την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος, ενώ, παράλληλα, εγκαταλείπει και την ηγεσία της παράταξης.

Την απόφασή του γνωστοποίησε,  σε  συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων, στην εκδήλωση με τίτλο "10 χρόνια για την Πάτρα"  που πραγματοποιήθηκε στο "Βυζαντινό" με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 ετών από τη σύσταση της παράταξης "Τώρα για την Πάτρα".  

Όπως έχει γράψει το tempo24.gr, με την αποχώρηση του Γιάννη Δημαρά στο Δημοτικό Συμβούλιο, εισέρχεται στο Σώμα ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Γιώργος Σιγαλός. 

Ωστόσο μεταβατικός επικεφαλής θα είναι ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Φίλιας, χρέη γραμματέα της παράταξης προσωρινά θα ασκεί ο πρώην αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Αντώνης Κώτσαλης και θα ακολουθήσουν εσωτερικές διαδικασίες ανάδειξης του επικεφαλής.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ