Π. Καμμένος: "Αν είναι παράλογοι, θα πάμε στον λαό"

ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

«Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο», δηλώνει στην εφημερίδα Real News ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δίνοντας έτσι τροφή στη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, εφόσον υπάρξει ανυπέρβλητο αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Σχολιάζοντας τη δήλωση αυτή στο Mega, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, διευκρίνισε πως αυτό που εννοεί ο κ. Καμμένος είναι πως αν οι απαιτήσεις είναι παράλογες δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να προχωρούμε εκβιαζόμενοι, υπάρχουν και κάποια όρια, πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα, πρέπει να προστατεύσουμε τον ελληνικό λαό.

«Δεν απειλούμε κανέναν, απλώς οι Ευρωπαίοι πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εκβιάζεται, δεν είναι δυνατόν ο λόγος του πρωθυπουργού και των αρμοδίων υπουργών να μην περνάει, δεν είναι δυνατό να μην προτάσσουμε το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών. Έχουμε μια διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη και για ασφαλιστικό και για φορολογικό. Εάν δεν υπάρξει βελτίωση στις συνομιλίες και στη διαπραγμάτευση, στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ