Πάτρα: Ασφυκτικά γεμάτο το "Βυζαντινό" για τα 25 χρόνια της Ένωσης Γυναικών - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκίνηση και παλμός

Με μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, λαμπερούς προσκεκλημένους και τον κόσμο να  δίνει τον δικό του ισχυρό παλμό πραγματοποιήθηκαν τα «Αργυρά Γενέθλια» της Ένωσης Γυναικών Πάτρας, την Κυριακή στις 31 Ιανουαρίου.

Ο κόσμος «έκλεισε» τη Ρήγα Φεραίου τιμώντας τον Φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και γεμίζοντας  τους διοργανωτές της Εκδήλωσης με συγκίνηση και υπερηφάνεια.

dsc_0411.jpg

Είναι χαρακτηριστικό πως στον χώρο που φιλοξενήθηκαν τα Αργυρά Γενέθλια της Ένωσης δεν είχε ποτέ λάβει χώρα παρόμοια εκδήλωση.  Η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας κ. Άννα Μαρία Ρογδάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν μίλησε για τη μητέρα της και ιδρύτρια της Ένωσης κα Κούλα Ρογδάκη.

dsc_0391.jpg

Βραβεύθηκαν  γυναίκες που διαδραμάτισαν ενεργό ρόλο στα πρώτα βήματα της Ένωσης δίπλα στην Κούλα Ρογδάκη. Οι γυναίκες που βραβεύθηκαν για την προσφορά τους ήταν: η Άννα Σπηλιωτακάρα, η Λιολιώ Κολυπέρα, η Κων/να Λάγιου, η Κων/να Αγαλιώτη, η Αναστασία Μανωλοπούλου και η Λένα Καλεντζώτη. Στη συνέχεια βραβεύθηκαν οι επιχειρηματίες που βρέθηκαν κοντά στην Ένωση και συνέβαλλαν τα μέγιστα έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

dsc_0331.jpg

Οι επιχειρηματίες που βραβεύθηκαν για την στήριξη τους ήταν: ο Δημήτρης Μαραγκός και η σύζυγος του Αλεξάνδρα Καλλέργη, ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο Σταύρος Μπακολιάς και ο Αλέξανδρος Καλλέργης.

dsc_0488.jpg

Στην Εκδήλωση για τα 25 χρόνια Προσφοράς της Ένωσης Γυναικών Πάτρας τιμήθηκε μία γυναίκα που το όνομα της είναι συνώνυμο της προσφοράς και της φιλανθρωπίας.

dsc_0208.jpg

Η κ. Ρόη Αποστολίδου Κωσταντά μέλος του Δ.Σ. της LifeLine Hellas υπό την πατρωνία της Α.Β.Υ. Πριγκιπίσσης Αικατερίνης της Σερβίας, Πριγκίπισσα Επί Τιμής της Αρμενίας και Δούκισσα του Μίλτον ήταν εκεί δηλώνοντας παρούσα και πως θα βρίσκεται δίπλα στην Ένωση Γυναικών Πάτρας για το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

dsc_0163.jpg

Ευχάριστη νότα έδωσε με την καταπληκτική φωνή της η Mezzo soprano Μαρουτσέλα Γασπαρινάτου υπό τους  ήχους του πιάνου της Έλενας Φέντκο.

dsc_0243.jpg

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών καθώς και στην Lifeline Hellas.

dsc_0154.jpg

Την παρουσίαση είχε αναλάβει ο έγκριτος δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής ενώ την άψογη οργάνωση της βραδιάς είχε ο Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος.

dsc_0488_0.jpg

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ