Πέντε celebrities που παραδέχτηκαν ότι έκαναν πλαστική - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αφέθηκαν στα χέρια του χειρουργού και δεν το κρύβουν

Ο πλαστικός χειρουργός είναι ο καλύτερος φίλος πολλών διάσημων και ιδιαίτερα των γυναικών. Πολλές είναι αυτές που αρνούνται κατηγορηματικά ότι δέχθηκαν τη βοήθεια του νυστεριού, ενώ άλλες πασίγνωστες celebrities παραδέχτηκαν δημόσια ότι η εικόνα τους είναι αποτέλεσμα της αισθητικής χειρουργικής.

Διαβάστε για πέντε διάσημες που τόλμησαν και αποκάλυψαν ότι η εξωτερική τους εμφάνιση δεν είναι μόνο δώρο της φύσης...

Britney Spears

1114.jpg

Το νεαρό κορίτσι που κάποτες ήταν το πρότυπο για χιλιάδες έφηβες στον κόσμο, μεγάλωσε και παραδέχτηκε ότι η εμφάνισή της δεν είναι μόνο αποτέλεσμα γονιδίων. Το 2013 μιλώντας σε συνέντευξη για πολύ γνωστό περιοδικό παραδέχτηκε ότι επισκέπτεται πασίγνωστο πλαστικό χειρουργό του Μπέβερλι Χιλς για να την βοηθήσει με την εικόνα της, ενώ γνωστές είναι οι ενέσεις που έχει κάνει στα χείλια.

Lisa Kudrow

233.jpg

Πιο γνωστή ως Φοίβη από τα «Φιλαράκια», η Kudrow έχει παραδεχτεί ότι έκανε επέμβαση στη μύτη στην ηλικία των 16 ετών και μάλιστα το συγκεκριμένο χειρουργείο της άλλαξε ολόκληρη τη ζωή καθώς αισθανόταν πολύ άσχημη μέχρι τότε. Και πράγματι η διαφορά είναι μεγάλη. Είναι βέβαια από τις περιπτώσεις των διασήμων που και να μην το παραδεχόταν, είναι κάτι παραπάνω από προφανές για όποιον έβλεπε μια φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία.

Jennifer Aniston

 

322.jpg

Η πασίγνωστη ηθοποιός φαίνεται ότι κουράστηκε πια να κρύβει τις επισκέψεις της στον πλαστικό χειρουργό και αποκάλυψε ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση για να βελτιώσει την εικόνα της. Παρόλο που πρόκειται ούτως άλλως για μια όμορφη γυναίκα, μάλλον κατάλαβε ότι είναι ανούσιο να προσπαθείς να κρύβεις κάτι που είναι πασιφανές, όπως είναι η αλλαγή στην εμφάνιση. Ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι η αλλαγή στην εμφάνισή της οφείλεται και στη γυμναστική και την προσωπική της προσπάθεια να αλλάξει.

Cher

422.jpg

Έχει κάνει διάφορες επεμβάσεις και γιατί να το κρύψει, άλλωστε; Σε αντίθεση με τις σταρ που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν ότι ήταν πάντα έτσι, η 69χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ότι έχει επισκεφτεί όχι μία, αλλά αρκετές φορές τον πλαστικό χειρουργό για να βελτιώσει το στήθος, τη μύτη και τα χείλη της. Σπάει τα ταμπού και δεν κρύβει καμιά αισθητική επέμβαση που κάνει. Όπως λέει, εξάλλου, την κάνουν χαρούμενη. Ωστόσο ίσως κάποιες δεν τις χρειαζόταν καθόλου.

Pamela Anderson

5110.jpg

Και να μην το παραδεχόταν είναι ολοφάνερο, ωστόσο η σεξοβόμβα δεν έχει πρόβλημα να δηλώσει -όπως έκανε στο παρελθόν- ότι το στήθος της είναι προϊόν πλαστικής επέμβασης. «Ήμουν στο γυμναστήριο με ένα από τα κουνελάκια του Playboy και κοιτούσα τις φωτογραφίες της στον τοίχο. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο όμορφο φαινόταν το στήθος της και ήθελα να μάθω πώς θα μπορούσα και εγώ να το αποκτήσω», αποκάλυψε όταν ρωτήθηκε γιατί ήθελε να κάνει αυξητική στήθους.

Διαβάστε επίσης