Μιχελογιαννάκης: Πρώτα θα δώ το νομοσχέδιο του ασφαλιστικού και μετά θα αποφασίσω

αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο ο βουλευτής ηρακλέιου του συριζα

Στην παραδοχή ότι «δεν μπορούμε να μην μιλάμε για μείωση» προχωρά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ενόψει της ψήφισης του ασφαλιστικού, υπενθυμίζοντας ότι «η αντοχή, η ανοχή και η υπομονή των Ελλήνων πολιτών είναι σε οριακό σημείο».

Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Kontranews μιλά για τις κρίσιμες ψηφοφορίες των επόμενων ημερών, εξηγώντας ότι θα περιμένει να δει αν θα υιοθετηθούν κάποιες προτάσεις και εν συνεχεία θα αποφασίσει.

«Προσωπικά, έχω προτείνει αρκετές  φορές  τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν τόσο στο νομοσχέδιο του ασφαλιστικού, όσο και στο νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια….Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένω να δω αν υιοθετηθούν κάποιες προτάσεις και σε συνδυασμό με την αποτίμηση των περιοδειών που έκανα σε όλο το νομό Ηρακλείου, όπου συνομίλησα με πλήθος συμπολιτών μου, θα πράξω αναλόγως», τονίζει.

Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι «δεν μιλάμε για συγκυβερνήσεις και Οικουμενικές», παρά για συναίνεση, ενώ ειδικότερα για το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «έχει αρκετά βαρίδια τα οποία αν δεν φύγουν, δεν θα μπορέσει καν να συναινέσει, πόσο μάλλον να συγκυβερνήσει».


 

Διαβάστε επίσης