Κώστας Σβόλης: Έκδηλη η υποκρισία της δημοτικής αρχής

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Κώστας Σβόλης" αναφέρει:

Η υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση των Δήμων είναι αίτιο δυσλειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  Α΄ βαθμού και οφείλει η κεντρική διοίκηση να  εφαρμόσει ότι προβλέπεται από τον Ν. 3852/2010.

Όμως, υπάρχουν και ευθύνες που αναδεικνύονται μέσα από αμέλειες της Δημοτικής Αρχής. Αναδείξαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων, στις 23/10/2024,  λάθη στη διαχείριση. Με συγκεκριμένα παραδείγματα (αμέλειες στην πεζοδρόμηση της οδού Μαιζώνος σχετικά με το δίκτυο λυμάτων και ομβρίων, παραλαβή έργου στο γήπεδο Σαραβαλίου με ελαττώματα και τεχνικές ατέλειες, υπηρεσίες πρασίνου στα σχολεία) ζητήσαμε από τη Δημοτική Αρχή να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να μην ασχολείται μόνο με ιδεοληπτικές, κουραστικές, οπισθοδρομικές και ανούσιες θεωρίες.

Στεκόμεθα δίπλα στους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων  Παραλίας και Βραχναιίκων σχετικά με  τα αντιπλημμυρικά έργα και όλες τις απαραίτητες ενέργειες  που, άμεσα, πρέπει να γίνουν, παράλληλα  με την εξέλιξη του Νέου Αυτοκινητόδρομου Πάτρα - Πύργος.

Αρνηθήκαμε να χαθεί μία ακόμη πλατεία επί της οδού Αμερικής, δίπλα στο γήπεδο της  Παναχαϊκής. Είναι η δεύτερη πλατεία που χάνεται με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή της Αγυιάς σε μικρό χρονικό διάστημα. Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή αποδεικνύεται  ασυνεπής με τις θεωρίες της περί ποιότητας ζωής των πολιτών.

Καλή η θεωρία αλλά έκδηλη και η υποκρισία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ