Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων: Νέο πρόγραμμα πρωινής γυμναστικής και δραστηριοτήτων στην ύπαιθρο

Οσοι επιθυμούν μπορούν να ενταχθούν στις ομάδες δωρεάν

Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων ανακοινώνει το νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικών δραστηριοτήτων και εθελοντικών δράσεων, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευεξία, φυσική άσκηση και κοινωνική αλληλεπίδραση για άτομα όλων των ηλικιών.

Μπορούν όσοι το επιθυμούν, να ενταχθούν στις ομάδες του Πάρκου και να απολαύσουν δωρεάν τις προγραμματισμένες δραστηριότητες που συνδυάζουν τη φυσική άσκηση με την επαφή με τη φύση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ:

Σκανδιναβικό Περπάτημα: Ένας συνδυασμός περπατήματος και χρήσης ειδικών μπαστουνιών πεζοπορίας που ενισχύει την καρδιοαγγειακή υγεία και τη φυσική αντοχή. Ελάτε να βελτιώσετε την αντοχή σας ενώ απολαμβάνετε το φυσικό περιβάλλον! Το Σκανδιναβικό Περπάτημα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 9:30 π.μ. στο Έλος Αγυιάς.

Θεραπευτική Γυμναστική: Εξειδικευμένο πρόγραμμα άσκησης που στοχεύει στην αποκατάσταση της κινητικότητας και την πρόληψη τραυματισμών, ειδικά για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με προβλήματα υγείας. Το πρόγραμμα διεξάγεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 10:30 π.μ. στο έλος Αγυιάς.

Χειμερινή Κολύμβηση: Η κολύμβηση σε χαμηλές θερμοκρασίες ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προάγει την ψυχική ευεξία. Η Χειμερινή Κολύμβηση λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 10:30 π.μ. στην Πλαζ.

Γυμναστική στο Νότιο Πάρκο: Ασκήσεις και περίπατοι στο Νότιο Πάρκο με έμφαση στη σύνδεση με τη φύση. Το τέλειο περιβάλλον για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Η δραστηριότητα λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 12 μεσ. έως την 1 μ.μ.

Εθελοντικές Δράσεις: Συμμετοχή στη φροντίδα και προστασία του περιβάλλοντος μέσα από καθαρισμό περιοχών, φύτευση και άλλες δράσεις που ενισχύουν την αίσθηση προσφοράς προς την κοινότητα. Οι εθελοντικές δράσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 9:30 π.μ., στην ευρύτερη περιοχή της Πλαζ και του έλους.

Τσάι στη Φύση: Χαλαρώστε και ανταλλάξτε ιδέες σε ένα φιλικό περιβάλλον με συνοδεία τσαγιού στη φύση. Μια εξαιρετική ευκαιρία για κοινωνική αλληλεπίδραση και ανταλλαγή εμπειριών. Αυτή η δραστηριότητα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή στις 10:30 π.μ..

  • Για πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με το γραφείο του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων: Τηλέφωνο: 2610436652

         E-mail: [email protected]