ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Φαιδροί οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για την εθελοντική μείωση τιμών σε 123 «κωδικούς»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

«Και μοιάζουν και είναι φαιδροί οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για την... εθελοντική μείωση τιμών σε 123 "κωδικούς" (που αντιστοιχούν σε 32 προϊόντα), ταυτόχρονα όμως αποδεικνύουν και την αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την κοινωνική πλειοψηφία», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Είναι η ίδια κυβέρνηση που έχει μοιράσει 14 δισ. σε απευθείας αναθέσεις, είναι η ίδια κυβέρνηση που με σταθερό ρυθμό διαμορφώνει μια χώρα όπου οι πολίτες από τα μαθητικά τους χρόνια μέχρι τα βαθιά γεράματα πρέπει να είναι ολιγαρκείς, υπομονετικοί και να πλημμυρίζουν από "ατομική ευθύνη"», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσθέτοντας ότι «Είναι η χώρα όπου πρέπει να μάθουμε να ζούμε όπως οι παππούδες μας τη δεκαετία του '50, χωρίς επαρκές σύστημα υγείας, με εργασιακή εκμετάλλευση, σε περιβάλλον καταναλωτικής αδυναμίας και κοινωνικής επισφάλειας - όπως ακριβώς τα περιγράφουν οι στατιστικές καταγραφές. Για να μπορούν να υλοποιούνται τα 14 δισ. των απευθείας αναθέσεων και τα μεγάλα έργα προμηθειών μεταξύ των λίγων κολοσσών, των funds, των εταιρειών ενέργειας και των ξένων επενδυτών».

«Αυτή την Ελλάδα θέλει η συντηρητική παράταξη και δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι για την καταπολέμηση της ακρίβειας, την ενδυνάμωση των νέων, την ενίσχυση των μισθωτών, των συνταξιούχων και της μικρής επιχειρηματικότητας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ