Λίαμ Πέιν: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η αδερφή του - Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατό του

"Ο Λίαμ είναι ο καλύτερός μου φίλος, κανείς δεν μπορούσε ποτέ να με κάνει να γελάσω τόσο όσο αυτός"

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η αδερφή του Λίαμ Πέιν μετά τον θάνατό του στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 16 Οκτωβρίου. 

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram η Ρουθ Πέιν έγραψε για την ιδιαίτερη σχέση που είχαν, με τον Λίαμ να την κάνει πάντα να γελάει και να της δίνει χαρά. Η Ρουθ περιέγραψε πώς ο Λίαμ έφυγε από το σπίτι νέος για να κυνηγήσει τα όνειρά του, κάτι που την ώθησε να μάθει να οδηγεί για να μπορεί να τον βλέπει. Η σχέση τους ήταν στενή, με συχνές συναντήσεις, συζητήσεις και πολλά τραγούδια. Ο Λίαμ όπως τόνισε είχε ένα φυσικό ταλέντο στη μουσική και εκείνη πάντα θαύμαζε τη δουλειά του.

Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Ο Λίαμ είναι ο καλύτερός μου φίλος, κανείς δεν μπορούσε ποτέ να με κάνει να γελάσω τόσο όσο αυτός. Οι μιμήσεις του πάντα με έκαναν να λυγίζω από τα γέλια και του άρεσε να βλέπει πόσο πολύ μπορούσε να με κάνει να γελάσω.

Μετακόμισε όταν ήταν 17 για να κυνηγήσει τα όνειρά του και αυτό με ανάγκασε τελικά να περάσω τις εξετάσεις οδήγησης κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων του X Factor, γιατί δεν άντεχα την ιδέα να μην μπορώ να πάω να τον δω. Συνήθιζα να οδηγώ τακτικά για να πιούμε τσάι μαζί του μετά τη δουλειά, μόνο για να καθίσουμε παρέα. Ένα μήνα, το ξενοδοχείο ήταν ακριβώς δίπλα σε ένα Wagamama, και ορκίζομαι ότι έτρωγε εκεί πρωί, μεσημέρι και βράδυ!

Μου άρεσε να τον παίρνω από τη δουλειά όταν όλα ξεκίνησαν, ειδικά μετά από συναυλίες, και να φεύγουμε γρήγορα από τους χώρους ή τις εμφανίσεις. Ο Λίαμ έβαζε το τηλέφωνό του για να μου δείξει τα νέα τραγούδια για τα άλμπουμ. Ο Λίαμ λάτρευε τους Οne Direction, λάτρευε τους "αδελφούς" του και μιλούσαμε τόσο πολύ γι' αυτό. Έβαζε το ένα τραγούδι μετά το άλλο, που είχαν ηχογραφηθεί αλλά δεν είχαν χρησιμοποιηθεί, και καθόμασταν ακούγοντας μια μικρή συναυλία των Οne Direction.


Ο Λίαμ ήξερε ότι μπορούσε να με καλέσει οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε μέρα, και θα απαντούσα ή θα πήγαινα να τον πάρω αν χρειαζόταν απλά να έρθει σπίτι. Οι κλήσεις μας συχνά κατέληγαν να γελάω με τις ιδέες του και την επόμενη περιπέτειά του, συζητώντας τα σχέδιά του και δουλεύοντας πάνω στα προβλήματά του, αλλά πάντα τελείωναν με «σ’ αγαπώ, μου λείπεις», «σ’ αγαπώ, μου λείπεις κι εσύ».

Ο Λίαμ γεννήθηκε με τη μουσική στο αίμα του, ήταν ξεκάθαρο από πολύ μικρή ηλικία ότι είχε αυτή την ποιότητα που θα τον έκανε σταρ. Μπορούσα να τον ακούω να τραγουδάει όλη μέρα, που είναι καλό, γιατί ποτέ δεν σταματούσε! Δεν θα βαρεθώ ποτέ την έκφρασή του όταν μου έδειχνε καινούργια τραγούδια. "Άκου δυνατά", έλεγε και χαμογελούσε περήφανος για τη δουλειά του.

Κρατούσα σημειώσεις στο τηλέφωνό μου με "πράγματα να πω στον Λίαμ", ώστε αν έλειπε για δουλειά για κάποιο διάστημα, να ξέρω για τι πρέπει να τον ενημερώσω. Υποθέτω ότι τώρα είναι η ώρα να του τα πω».

Ο πατέρας του τραγουδιστή, Τζεφ Πέιν, έφτασε στην Αργεντινή και επισκέφτηκε το ξενοδοχείο Casa Sur στο Μπουένος Άιρες, όπου έχασε τη ζωή του την περασμένη Τετάρτη. Ο Τζεφ Πέιν εθεάθη να διαβάζει μηνύματα και να κοιτάζει τα λουλούδια που είχαν τοποθετηθεί έξω από το ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα Μπουένος Άιρες.

Οι οικείοι του δήλωσαν ότι είναι «συντετριμμένοι» από τον θάνατό του και πρόσθεσαν: «Ο Λίαμ θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και θα τον θυμόμαστε για την ευγενική, αστεία και γενναία ψυχή του».

Ο Λίαμ Πέιν βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με την αστυνομία, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε τις αρχές αναφέροντας την παρουσία ενός επιθετικού ατόμου, που φαινόταν να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Οι πρώτες βοήθειες που έφτασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν τον θάνατο του άνδρα, που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο Πέιν, πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος. Παρά την άφιξη του ασθενοφόρου λίγα λεπτά μετά την κλήση, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του, καθώς είχε υποστεί θανάσιμα τραύματα από την πτώση.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Ο Πέιν βρισκόταν στην πόλη για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Νάιλ Χόραν, πρώην συνεργάτη του στους One Direction.
 

ΠΗΓΗ