Νέα «πυρά» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά Κασσελάκη: «Θέλει να εξαϋλώσει το κόμμα»

Ολοένα και κορυφώνονται οι «τριβές» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του Συνεδρίου και μετά τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος.

Δημοσιεύματα θέλουν τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη να εξετάζει plan B, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η ανατροπή του αποκλεισμού του, με στελέχη της Κουμουνδούρου να εξαπολύουν νέα σφοδρή επίθεση εναντίον του, κατηγορώντας τον για σχέδιο διάλυσης του κόμματος.

«Η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιευμάτων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θέλει να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1500m2, επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη», λένε πηγές από την Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, ο κ. Κασσελάκης έχει νοικιάσει γραφεία στην Πειραιώς, στα σύνορα Ταύρου με Καλλιθέα, όπου θα στεγάσει όλο το επιτελείο του.

Πρόκειται για έναν χώρο 1500 τμ., που δεν θα αποτελέσει μόνο το πολιτικό του γραφείο, αλλά εκεί θα εργάζονται και συνεργάτες του, καθώς και εθελοντές που θα αναλάβουν δράση για να τρέξουν την καμπάνια του.

Πηγές της Κουμουνδούρου λένε ότι το παραπάνω δημοσίευμα «επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας».

«Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κας τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει άλλωστε», καταλήγουν.