Φωτιές στην Ηλεία - Πατρινός ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε - Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τα πύρινα μέτωπα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24, ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε είναι από την Πάτρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του. 

--------

Ένας πυροσβέστης της 6ης ΕΜΟΔΕ τραυματίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Ilia Live στην περιοχή ανάμεσα σε Μπουμπούνα και Χάβαρι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο πυροσβέστης είναι καλά στη υγεία του και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Στο σημείο σπεύδουν συνάδελφοί του καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,

Το tempo24 στο τριπλό πύρινο μέτωπο στην Ηλεία - Καλύτερη η εικόνα - Νωρίτερα ήχησε το 112 για εκκενώσεις οικισμών (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Λόγω της δύσκολης κατάστασης ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας συγκάλεσε έκτακτη συντονιστική σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν συναρμόδια υπουργεία, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, σωμάτων ασφαλείας, των ενόπλων δυνάμεων καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Στη σύσκεψη έγινε ενημέρωση για την εξέλιξη της φωτιάς στο Γεράκι που έχει λάβει διαστάσεις ενώ έγινε ενημέρωση και για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Πανόπουλου.

Στην περιοχή έχει μεταβεί ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Νίκος Ρουμελιωτης και μεταβαίνει και ο Αρχηγός Θεοδωρος Βάγιας.

Διαβάστε επίσης