Τραμπ: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσωρινός σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας

Πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ ο Γουολτς

Ανακατατάξεις στην κυβέρνησή του ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα, μέσα από ανάρτησή του στο Truth Social, ανέφερε ότι ο  Μάρκο Ρούμπιο - νυν Υπουργός Εξωτερικών - θα υπηρετεί στο εξής ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, ενώ ο Μάικ Γουόλτς θα γίνει ο επόμενος πρέσβης των ΗΠΑ  στα Ηνωμένα Έθνη.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι θα προτείνω τον Μάικ Γουόλτς ως τον επόμενο πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη. Από τη θητεία του με στολή στο πεδίο της μάχης, στο Κογκρέσο και, ως σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, ο Mike Waltz εργάστηκε σκληρά για να θέσει τα συμφέροντα του Έθνους μας σε προτεραιότητα», έγραψε ο Τραμπ.

«Ξέρω ότι θα κάνει το ίδιο και στο νέο του ρόλο. Στο μεσοδιάστημα, ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο θα υπηρετήσει ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, ενώ θα συνεχίσει την ισχυρή ηγεσία του στο Υπουργείο Εξωτερικών. Μαζί, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ακούραστα για να κάνουμε την Αμερική και τον κόσμο ΑΣΦΑΛΗ ΞΑΝΑ. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας σε αυτό το θέμα!», συνεχίζει η ανάρτηση.

Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του προέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Γουόλτς και ο αναπληρωτής του, Άλεξ Γουόνγκ, θα αποχωρούσαν από τα αξιώματά τους.

 

ΠΗΓΗ


 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ