Άστον Βίλα - Μπάγερν 1-0: Το έκανε όπως το '82 με υπογραφή Ντουράν

Σε ένα ματς που ξύπνησε μνήμες στην Άστον Βίλα, πήρε τη νίκη 1-0 επί της Μπάγερν με χρυσό σκόρερ τον Ντουράν και το έκανε όπως το 1982, όταν σήκωσε το τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Η Άστον Βίλα, που μπήκε με το δεξί στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League, συνέχισε με νίκη στη 2η αγωνιστική της League Phase επικρατώντας 1-0 της Μπάγερν στο Villa Park.

Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι το έκαναν όπως το 1982, όταν είχαν επιβληθεί επίσης, 1-0 των Βαυαρών στον τελικό του Ρότερνταμ και σήκωσαν το τότε κύπελλο Πρωταθλητριών.

Στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης η Άστον Βίλα βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε. Μετά από φάση διαρκείας, ο Φιλογκένε έδωσε πάρε-βάλε ασίστ στον Τόρες, κι εκείνος σούταρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση VAR για οφσάιντ του Ράμσεϊ.

Η Μπάγερν απείλησε στο 39' τον Μαρτίνες με το φανταστικό πλασέ του Ολίσε εκτός περιοχής, όμως ο Αργεντινός τερματοφύλακας πραγματοποίησε εντυπωσιακή παρέμβαση, διατηρώντας το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Άστον Βίλα έκανε το 1-0 στο 79', με τον Νόιερ να πληρώνει τη μακρινή έξοδό του. Ο Ντουράν κρέμασε τον Γερμανό τεχνικό, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κόνσα, Κάρλος, Τόρες, Ντίνι, Ράμσεϊ, Ονανά (60' Μπάρκλεϊ), Τίλεμανς, Φιλόγκενε, Ρότζερς, Γουότκινς (70' Ντουράν).
ΜΠΑΓΕΡΝ Νόιερ, Ντέιβις, Κίμιχ, Κιμ (86' Γκορέτσκα), Ουπαμεκανό, Πάβλοβιτς (76' Παλίνια), Λάιμερ (86' Τελ), Γκνάμπρι, Ολίσε (66' Σανέ), Κομάν (46' Μουσιάλα), Κέιν.

https://www.sport24.gr/