Εξιχνιάστηκε κλοπή μαμούθ 650.000€ από σπίτι στην Πάργα

01/10/2024 | 20:47

Η ΕΛΑΣ έφτασε στην εξιχνίαση ληστείας 650.000 που έλαβε χώρα στην Πρέβεζα πριν από επτά μήνες.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας κλοπή μαμούθ 650.000€ από σπίτι στην Πάργα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, επτά μήνες μετά την διάρρηξη και την κλοπή του υπέρογκου ποσού η αστυνομία συνέλαβε δυο άνδρες έναν στην Πρέβεζα και έναν στην Αθήνα, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τα αδικήματα της «συμμορίας» και «διακεκριμένης κλοπής».

Οι δράστες είχαν και έναν τρίτο συνεργό που παραμένει ασύλληπτος. Η συμμορία των τριών έδρασε, ενώ οι ένοικοι έλειπαν στο εξωτερικό, με μαεστρία διέρρηξαν το σπίτι απενεργοποιώντας τα συστήματα ασφάλειας και στην συνέχεια έκλεψαν τρία χρηματοκιβώτια γεμάτα χρήματα και τιμαλφή.

Η διαλεύκανση της υπόθεσης ήταν προϊόν πολύμηνης έρευνας ενώ για την αξιοποίηση των ευρημάτων που συλλέχθηκαν συνέδραμε και το Τμήμα Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 κινητά τηλέφωνα και 3 κάρτες SIM. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.

news247.gr

 

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!