Α. Τσώκος: Συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάση Κοντογεώργη

Με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Θανάση Κοντογεώργη συναντήθηκε ο πολιτευτής Αχαΐας με την Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Τσώκος. 

Ο Καλαβρυτινός Θανάσης Κοντογιώργης, με καταγωγή από Πριόλιθο εκ πατρός και Κέρτεζη εκ μητρός, είναι Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, γνωρίζει σφαιρικά τα θέματα που αφορούν την Αχαΐα, αλλά κατέχει και κομβικό συντονιστικό ρόλο στο έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. 

Με τον πολιτευτή Ανδρέα Τσώκο συναντήθηκαν και συνεργάζονται ευρύτερα, για όσα προχωρά η κυβέρνηση και αφορούν την περιοχή της Αχαΐας, με στόχο το όφελος των πολιτών και την πρόοδο του τόπου. 

Σχετικά, ο Ανδρέας Τσώκος, πολιτευτής Αχαΐας με την Νέα Δημοκρατία, αναφέρει: «Εθνικός στόχος για την κυβέρνηση είναι η σύγκλιση των περιφερειών και ο Υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό Θανάσης Κοντογεώργης, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία, πιστεύει και εργάζεται για την Περιφέρεια, καθώς στην Περιφέρεια βρίσκεται η δύναμη της πατρίδας μας. Έτσι, συζητήσαμε για όσα αφορούν την Αχαΐα και τους πολίτες της, για ένα καλύτερο μέλλον.  

Από την πρώτη στιγμή της θητείας της κυβέρνησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για ανάπτυξη που κατανέμεται δίκαια, αναλογικά και ομοιογενώς σε όλη την Ελλάδα. Προωθούνται πολιτικές που ενσωματώνουν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και οικονομιών και προχωρά ένα νέο υπόδειγμα υλοποίησης πολιτικών. Αποστολή της κυβέρνησης είναι να συνεχίζουμε τη δουλειά μας, με αποτελέσματα και οφέλη για όλους στην καθημερινότητα».