Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι εδώ - Προαναγγελία υποψηφιότητας με αφίσα στα social media

Η ανάρτησή του στο Facebook

«Είμαι εδώ» δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης, που με ανάρτησή του στο Facebook προαναγγέλλει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η ανάρτηση, σε μαύρο και μωβ φόντο, έχει τη φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη και γράφει: «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», επαναλαμβάνοντας το #Ειμαι_εδω που ξεκίνησε ως hashtag μετά την εκδίωξή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία του κόμματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας. 

 

 


Η σημερινή παρέμβαση αναμενόταν με ενδιαφέρον τόσο από τους οπαδούς όσο και από τους αντιπάλους του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που περίμεναν να δουν πώς θα κινηθεί.

Ο κ. Κασσελάκης, τις τελευταίες ημέρες είχε αλλάξει την επικοινωνιακή τακτική του, απέχοντας από τα μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόνη επανεμφάνιση, ήταν αυτή στην Άρτα, το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. Ωστόσο, δεν έκανε κάποιο σχόλιο, με την εμφάνιση να ερμηνεύεται ως μήνυμα που ήθελε να περάσει στην Όλγα Γεροβασίλη, καθώς η Άρτα είναι η εκλογική της περιφέρεια.

Ο κ. Κασσελάκης φαινόταν να αναμένει τις εξελίξεις και τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, για τον οδικό χάρτη προς την εκλογή προέδρου και πλέον προχωρά στις επόμενες κινήσεις του.


ΠΗΓΗ