Πάτρα: Έχασε τη μάχη η 41χρονη Γαρυφαλλιά που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 49χρονο σύντροφό της – Γενναία δωρεά οργάνων

Δεν τα κατάφερε τελικά η 41χρονη Γαρυφαλλιά που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΚΑΤ, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 49χρονο σύντροφό της στην Πάτρα.

 Παρά το βαρύ πένθος της, η οικογένεια της πήρε τη γενναία απόφαση να χαρίσει ζωή με τον θάνατο του παιδιού της, προχωρώντας στη δωρεά οργάνων.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της:

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι η Γαρυφαλλιά μας έχασε την δύσκολη και γενναία μάχη που έδινε από τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας καθώς ενημερωθήκαμε ότι έχει επέλθει ο εγκεφαλικός της θάνατος.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΚΑΤ και του Αγίου Ανδρέα που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτή την άνιση μάχη που έδινε η κόρη και αδερφή μας..

Στην πιο δύσκολη και σκληρή στιγμή μας, αποφασίσαμε να τιμήσουμε τη μνήμη της Γαρυφαλλιτσας μας προσφέροντας τη δυνατότητα για ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας μέσω της δωρεάς των οργάνων της.

Ελπίζουμε ότι η αγάπη και το φως της θα συνεχίσουν να ζουν μέσα από εκείνους..

 

Μπαφές: Άρρωστοι οπαδοί του Ολυμπιακού οι Αγγελόπουλοι – Δεν υπήρξε περίπτωση να φύγει ο Μπαρτζώκας

9ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας: Βραβείο και Τιμητική Διάκριση στο Bravo Schools 2025 για το 3ο Εικαστικό Εκπαιδευτικό Event

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει την Τρίτη στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Φουρνιέ στην απολογία του: «Συγγνώμη από όλους, αλλά όχι από αυτούς τους πέντε που έβριζαν τη μητέρα και τη γυναίκα μου»

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός θα ανέβει και πάλι στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ – Ραντεβού την επόμενη σεζόν»

Μάντζος για την κατάληψη του πλοίου Madleen: To Ισραήλ να παράσχει αναλυτική ενημέρωση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη

Παναθηναϊκός: Ψάχνεται για Κορνέλιους

Στάθης Αγγελόπουλος: Νύχτα στα κρατητήρια για τον τραγουδιστή – Τον «καίει» η κατάθεση αστυνομικού της Άμεσης Δράσης