Η Άρσεναλ ετοιμάζει πρόταση 90 εκατ. ευρώ για Γκιοκέρες

Για να πάρει τον Ιανουάριο τα δικαιώματα του από τα «λιοντάρια»

Η Αρσεναλ είχε καταθέσει το καλοκαίρι επίσημη πρόταση 60 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Βίκτορ Γκιοκέρες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά η πορτογαλική ομάδα απάντησε αρνητικά.

Ο Μίκελ Αρτέτα όμως επιμένει για τον 26χρονο Σουηδό φορ και η ομάδα του Λονδίνου ετοιμάζει νέα πρόταση 90 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Ιανουάριο τα δικαιώματα του από τα «λιοντάρια».

Ο Γκιοκέρες ξεκίνησε εντυπωσιακά και τη νέα σεζόν, έχοντας έως τώρα δέκα γκολ και πέντε ασίστ σε επτά ματς με τη φανέλα της Σπόρτινγκ, αλλά και της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ο διεθνής άσος έχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του με την ομάδα της Λισαβόνας, που λήγει το καλοκαίρι του 2028, στα 90 εκατ. ευρώ και ο Αρτέτα ζητά επίμονα την απόκτηση του.

Μάλιστα ο μάνατζερ του, Χασάν Κεντίκαγια, επιβεβαίωσε πως ο διεθνής επιθετικός τον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την Πορτογαλία. 

Η διοίκηση της ομάδας της Λισαβόνας συναντήθηκε ξανά με τον αθλητικό διευθυντή της Αρσεναλ, Εντου και ζήτησε αρχικά 120 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του, αλλά η ομάδα του Λονδίνου εκτιμά πως τελικά η συμφωνία θα κλείσει στα 90 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως τα «λιοντάρια» τον είχαν αποκτήσει το καλοκαίρι του 2023 από την Κόβεντρι με μόλις 17 εκατ. ευρώ!

 

ΠΗΓΗ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ