Νέα απώλεια για την Τσέλσι που έμεινε στο 1-1 με την Πάλας - Η Νιούκαστλ λύγισε την Τότεναμ

Η Τσέλσι άφησε άλλους δύο βαθμούς στην έδρα της αφού έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας για την 3η αγωνιστική της Premier League. Μεγάλη νίκη πήρε η Νιούκαστλ με 2-1 απέναντι στην Τότεναμ.

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην εμφατική νίκη της επί της Γουλβς και έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο Στάμφορντ Μπριτζ για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Ο Τζάκσον άνοιξε το σκορ για τους μπλε στο 25ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Πάλμερ. Αυτή ήταν η τέταρτη ασίστ για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό έπειτα από τις τρεις που μοίρασε απέναντι στη Γουλβς. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν απάντηση και έφεραν το ματς στα ίσα στο 53' με τον Έζε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εξέδρα του Στάμφορντ Μπριτζ βρέθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ.

Την ίδια ώρα, μεγάλη νίκη πήρε η Νιούκαστλ που κέρδισε με 2-1 απέναντι στην Τότεναμ.

Ο Μπαρνς έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 37' αξιοποιώντας την ασίστ του Κέλι όμως οι Λονδρέζοι πέτυχαν να ισοφαρίσουν στο 56' με αυτογκόλ του Μπερν. Η ομάδα του Έντι Χάουι πάντως βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο τρίποντο με τον Ίσακ να σοράρει στο 78' από ασίστ του Μέρφι.

https://www.sport24.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ