Έτοιμος να ενεργοποιήσει τη "βόμβα" του καλοκαιριού με Γουίλιαν ο Ολυμπιακός!

Μια… ανάσα από την απόκτηση του σπουδαίου Γουίλιαν βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» έχει μπει στην τελική της ευθεία για να κλείσει θετικά προφανώς για τον Θρύλος και οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί για τα καλά. Δείχνει να είναι ο παίκτης που είναι πιο κοντά στο να πιάσει Λιμάνι και ενώ το βασικότερο εμπόδιο είχε να κάνει με το να πειστεί ο παίκτης να αγωνιστεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Γουίλιαν, πάντως, με πολύ μεγάλη καριέρα στην Premier League, διαθέτει τεράστια ποιότητα και εμπειρία και σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μεταγραφής, αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον Θρύλο μεσοεπιθετικά.

Εξάλλου, την περσινή σεζόν, παρά τα 36 του χρόνια, ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών μέτρησε 31 ματς (τα περισσότερα βασικός) στην Premier League με τη Φούλαμ, με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ, ενώ συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις, έπαιξε 37 φορές (πέντε γκολ, δύο ασίστ).

O Γουίλιαν, που «ακούγεται» έντονα για τους Κυπελλούχους Ευρώπης, έχει ένα φοβερό βιογραφικό και μετράει 746 επίσημα ματς σε συλλογικό επίπεδο, με Τσέλσι (339 ματς, 63 γκολ, 57 ασίστ), Άρσεναλ, Φούλαμ, Σαχτάρ, Ανζί και Κορίνθιανς, καθώς και 70 συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας (εννιά γκολ), ενώ πέρα από εξτρέμ, αγωνίζεται και στη μεσαία γραμμή.

gavros.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ