Παντελής Μαυρίδης: Γιατί να επιλέξει ένας μαθητής την "Επιλογή Γνώσης"

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΝ  «ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΝΩΣΗΣ»

 

Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου «Επιλογή Γνώσης» Παντελής Μαυρίδης απαντά:

Δημοσιογράφος: Σε τι διαφέρετε από τα άλλα φροντιστήρια;
Π. Μαυρίδης: Η «Επιλογή Γνώσης» δεν είναι ένα ακόμα εμπορικό φροντιστήριο με μαζικότητα σχολείου και λογική δημιουργίας παραρτημάτων. Θεωρούμε ότι ένα φροντιστήριο για να επιτελεί το σκοπό του, δε μπορεί να λειτουργεί με νοοτροπία supermarketκαι αποκλειστικό γνώμονα το κέρδος.
Δημοσιογράφος: Και γιατί ένας μαθητής να επιλέξει την «Επιλογή Γνώσης»;
Π. Μαυρίδης: Για πολλούς λόγους:

Α) Γιατί προτάσσουμε την ποιοτική προετοιμασία των μαθητών μας, που εξασφαλίζεται από την ύπαρξη ενός οργανωμένου σχεδίου εξατομικευμένου για κάθε μαθητή. Μόνο αν δούμε κάθε μαθητή ως ξεχωριστή μονάδα με τις δικές του ανάγκες, μπορούμε να καλύψουμε τα όποια κενά του και να τον οδηγήσουμε στην επιτυχία.

Β) Γιατί οι καθηγητές της «Επιλογής Γνώσης», επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια, συνδυάζουν γνώσεις, μεταδοτικότητα, εμπειρία αλλά και επικοινωνιακή ικανότητα και έτσι μπορούν να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν κατάλληλα τους μαθητές τους.

       -      Δημοσιογράφος: Μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα μαθήματα στην «Επιλογή

               Γνώσης»;

 Π. Μαυρίδης: Στην «Επιλογή Γνώσης» ναι. Ένας μαθητής μπορεί να επιλέξει να βρεθεί σε ολιγομελές τμήμα ή να κάνει μόνος του μάθημα ή ακόμα και να συνδυάσει και τα δύο. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το όφελος για το μαθητή είναι ότι το φροντιστήριο αναλαμβάνει τον κεντρικό έλεγχο της προετοιμασίας του και με τη συνεργασία των καθηγητών του μπορεί γρήγορα να εντοπίσει τυχόν αδυναμίες του μαθητή και έγκαιρα να τις καλύψει.
Δημοσιογράφος: Έχουν ξεκινήσει εγγραφές στην «Επιλογή Γνώσης» ;
Π. Μαυρίδης: Από τις 20 Αυγούστου το φροντιστήριο είναι ανοιχτό για πληροφορίες και εγγραφές. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή της, η ενδιαφερόμενη οικογένεια έχει τη δυνατότητα να κλείσει προσωπικό ραντεβού στα τηλέφωνα 2610 223399 και 6939115990.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ