Αλ. Λογοθέτης: Ήθελα το παιδί μου να έχει πατρικά βιώματα που δεν είχα εγώ

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» ήταν ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πατρότητα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήθελα το παιδί μου να έχει τα πατρικά βιώματα που δεν είχα εγώ», αλλά και στον πατέρα του τον επίσης ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη.

«Αλλάζουν τα πάντα, όταν γίνεσαι γονιός. Με ξάφνιασε το πώς σκέφτομαι εγώ για εμένα και το πώς εγώ περνάω σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με όλο το υπόλοιπο. Είχα σκεφτεί τι μπαμπάς θα ήθελα να είμαι. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, γιατί δεν υπάρχει τέλειος γονιός, ούτε τέλειο παιδί. Ήθελα το παιδί μου να έχει τα πατρικά βιώματα που δεν είχα εγώ».

«Με τον πατέρα μου λίγο πριν «φύγει» είχαμε έρθει κοντά»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε ο ίδιος με τον πατέρα του λέγοντας ότι είχαν καταφέρει να έρθουν κοντά λίγο πριν τον θάνατό του.

«Στα τελειώματα ήρθα κοντά με τον μπαμπά μου. Τα τελευταία δέκα χρόνια πριν τον χάσω, είχαμε έρθει σε μια ωραία επαφή. Είχαμε βρει από πολύ νωρίτερα πράγματα. Είχαν ξεκαθαρίσει και από νωρίτερα κάποια πράγματα, γιατί και ο Ηλίας ήταν ευθύς. “Αυτό μπόρεσα, αυτό έκανα”. Εμένα μου πήρε χρόνο να το δεχτώ. Κι όταν έγινα γονιός, έψαχνα και αυτό το κομμάτι. Είχα ανάγκη να το λύσω», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια είπε για τον πατέρα του: «Τον ανακάλυψα στην κηδεία του, ανακάλυψα την αγάπη που πήρα από τον κόσμο που ήρθε στην κηδεία του. Άνθρωποι που δεν είχα ξαναμιλήσει μαζί τους, πως που μίλησαν για αυτόν και πολλά πράγματα άλλαξαν μέσα μου προς το καλύτερο».

«Μια συμπρωταγωνίστρια στο «Moon Flower» με κατηγόρησε ότι χρησιμοποιώ την εικόνα της για να κερδίσω ακολούθους»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς της ΕΡΤ «Παραλία» αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξε ένα θέμα πολύ μεγάλο που έγινε στην δεύτερη σεζόν για το Moon Flower με τη συμπρωταγωνίστρια γιατί θεωρούσε αυτή, έτσι νόμιζε, ότι εγώ τραβάω φωτογραφίες για να χρησιμοποιώ την εικόνα της και να παίρνω followers. Κάτι που δεν έκανα ποτέ. Ναι, συνέβη αυτό και είχαμε ένα τεράστιο θέμα. Πέρασα δύσκολα. Ναι, γιατί μπορεί να είσαι συμπρωταγωνιστής σε μια δουλειά αλλά το όνομα το μεγάλο είναι… το όνομα το μεγάλο. Εκεί αν πει, λοιπόν, αυτή έτσι, εσύ τελείωσες μετά! Κάτσε κάτσε, σήκω σήκω. Πέρασα λίγο δύσκολο αλλά έμαθα πράγματα».

ertnews.gr