Εκλογές της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος πού όρισε με δικαστική του απόφαση το Πρωτοδικείο Καλαβρύτων, προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

Αν αυτή η Γενική Συνέλευση δεν έχει απαρτία, που συνήθως δεν έχει, θα επαναληφθεί χωρίς άλλη επίσημη ειδοποίηση, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ:
1. Και οι δύο Γενικές Συνελεύσεις με αποκλειστικό αντικείμενο την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής και τα συναφή διαδικαστικά θέματα, θα γίνουν στο χωρο του πέτρινου κτιρίου στην Κεντρική πλατεία στις 12 το μεσημέρι.
2. Τα μέλη θα μπορούν να ανανεώνουν την συνδρομή τους επι τόπου. Επίσης νέα μέλη θα μπορούν να εγγράφονται επι τόπου και η έγκριση της εγγραφής τους θα γίνει από τη Γενική Συνέλευση όπου αυτόματα αποκτούν το δικαίωμα να ψηφίσουν.
3. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι στις 8 μ.μ. στον ίδιο χώρο.
4. Υποψηφιότητες για τις θέσεις μελών και αναπληρωματικών μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να υποβληθούν με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, με ταυτόχρονη τακτοποίηση της συνδρομής των υποψηφίων, προκειμένου αυτοι να ανακηρυχθούν υποψήφιοι, απο το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιo και να εγκριθούν απο τη Γενικη Συνέλευση, όπως προβλέπει το καταστατικό.
5. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου κ. Φανη Παπαγεωργίου στο τηλ. 6934793234
ή στο email [email protected]
 


 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ