Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν έχω κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό μου, δεν θέλω να γιορτάζω της Μεταμορφώσεως

Στον τρόπο που διατηρείται σε άψογη φόρμα, αλλά και στις αισθητικές επεμβάσεις, αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως αποφεύγει τις μεγάλες παρεμβάσεις στην εικόνα της, καθώς φοβάται μήπως αλλοιωθεί η εμφάνισή της.

«Δεν θέλω να γιορτάζω της Μεταμορφώσεως», είπε με χιούμορ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το σώμα μας είναι το όργανό μας και πρέπει να είναι εξασκημένο και έτοιμο για δράση
«Παντού λέω την ηλικία μου, ακόμα και αν ανοίξεις την Wikipedia θα τη δεις. Είμαι 56 χρονών. Κάνω διατροφή και γυμνάζομαι, γιατί το σώμα μας είναι το όργανό μας και πρέπει να είναι εξασκημένο και έτοιμο για δράση», σημείωσε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφορικά με όσα κάνει για να διατηρεί το σώμα της σε άψογη φόρμα.

Η ίδια, στη συνέχεια, μίλησε για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στην εικόνα της, τονίζοντας ότι «δεν έχω κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό μου», και ότι αποφεύγει να κάνει πράγματα που μπορεί να αλλοιώσουν την εικόνα της.

«Εγώ αυτό που έχω ξεκινήσει από μικρή είναι μεσοθεραπεία, γιατί το δέρμα μου είναι πολύ λεπτό και βοηθά να κρατηθεί ο ιστός του δέρματος σε καλή κατάσταση. Δεν έχω κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό μου, παρά μόνο ένα μικρό botox στα μάτια, στο “πόδι της χήνας”. Από εκεί και πέρα, αποφεύγω να κάνω πράγματα που μπορεί να αλλοιώσουν, όπως στα χείλη, στα μάγουλα. Βλέπεις μια που ήξερες και λες “ποια είναι αυτή;”. Δεν θέλω να γιορτάζω της Μεταμορφώσεως», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

iefimerida.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ