Ποδηλατικό διήμερο στην ορεινή Ναυπακτία

 Μια ξεχωριστή ποδηλατική εμπειρία σε υπέροχες φυσικές συνθήκες και με προτεραιότητα την ασφάλεια, θα ζήσουν στις 24 & 25 Αυγούστου για 14η χρονιά, οι λάτρεις της ορεινής και δρόμου ποδηλασίας, στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας. 

  Σε υψόμετρο 1.100 μέτρα, μέσα σε δάσος από έλατα και καστανιές, ποτάμια και καταρράκτες υλοποιούνται  οι 14οι open “Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας”, από την Περιβαλλοντική Οργάνωση “Πράσινο+Μπλέ” σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπακτίας και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. 

 Αγώνες ποδηλασίας δρόμου 35κμ, mountain bike 40 και 26κμ και e-mountain bike 40κμ,ανδρών γυναικών και εφήβων.

  Η διοργάνωση που υλοποιείται με επιτυχία από το 2010, έχει αναδείξει την περιοχή μέσω του αθλήματος της ποδηλασίας σε ένα προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, προβάλλοντας την μοναδικότητα και την ομορφιά της περιοχής, σε αθλητές και φίλους του αθλήματος από όλη τη χώρα.

  Πολλοί είναι οι ποδηλάτες που συμμετέχουν, ποδηλατόντας σε υπέροχα δασικά μονοπάτια, απολαμβάνοντας τη φύση αλλά και τη φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής.  Αναμεσά τους κορυφαίοι πρωταθλητές – πρωταθλήτριες και αθλητές της Ελληνικής ποδηλασίας.