Esperance Fuerzina: Η βετεράνος του στρατού που σπάει τα ρεκόρ Γκίνες με την τρομακτική της μεταμόρφωση

Η βετεράνος του αμερικανικού στρατού, Esperance Fuerzina, σημείωσε πολλαπλά ρεκόρ Γκίνες για το άτομο με τα περισσότερα τατουάζ (γυναίκα), το άτομο με τα περισσότερα τατουάζ (εν ζωή) και τις περισσότερες τροποποιήσεις στο σώμα (γυναίκα).

Η Esperance χρειαστήκε 10 χρόνια για να καλύψει με τατουάζ πάνω από το 99,98 % του σώματός της. Σε αυτό περιλαμβάνεται το τριχωτό της κεφαλής, τα βλέφαρα, τον σκληρό χιτώνα (βολβοί ματιών), τα ούλα, τη γλώσσα και τα πέλματα των ποδιών της.

«Μου αρέσει να βλέπω την τέχνη του σώματος σαν μια συλλογή αναμνήσεων που θα μπορώ να πάρω μαζί μου οπουδήποτε. Έζησα περιπλανώμενη το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και ένιωθα ότι θα μπορούσα να έχω αυτή την τέχνη μαζί μου όπου κι αν πήγαινα», δήλωσε η Fuerzina σε συνέντευξή της.

«Αρχικά, δεν σχεδίαζα να έχω τόσα πολλά, αλλά επειδή η ζωή είναι μια εξέλιξη, κατέληξα έτσι».

Η 36χρονη έχει επίσης σκουλαρίκια στα αυτιά, τις θηλές, τα χείλη, τα ούλα της, καθώς επίσης και 89 τροποποιήσεις στο σώμα της, οι οποίες περιλαμβάνουν «σχισμή της γλώσσας», πέντε εμφυτεύματα στο πρόσωπο και τμήματα των αυτιών της που έχουν αφαιρεθεί.

«Το να είσαι η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ και να έχεις τις περισσότερες τροποποιήσεις στο σώμα σου μοιάζει λίγο τρελό, είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένη για το μέλλον και φυσικά δεν έχω τελειώσει‘», δήλωσε η ίδια σε δελτίο Τύπου του Γκίνες.

Τα επιτεύγματα της Fuerzina θα συμπεριληφθούν στο βιβλίο Guinness World Records 2025, το οποίο αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: Reuters