«Ο Κασσελάκης ήθελε να κάνει Καπιτώλιο αλά Γκρέκ την Κουμουνδούρου»: Αντιδράσεις και διαψεύσεις για τα κλειδιά του γραφείου του

Λίγο πριν την έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας η ατμόσφαιρα μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και των εσωκομματικών του αντιπάλων, δυναμιτίζεται ξανά με αφορμή τα κλειδιά του γραφείου του «έκπτωτου» προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συζήτηση για τα κλειδιά του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και για το ποιος έχει την διοικητική και ποινική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν άργησαν να σχολιαστούν από τους εσωκομματικούς αντιπάλους του Σ. Κασσελάκη, οι οποίοι φέρονται να είπαν:

«Καπιτώλιο αλα Γκρεκ ήθελε να κάνει ο Κάνει ο Κασσελάκης την Κουμουνδούρου» παρομοιάζοντας τον «έκπτωτο» πρόεδρο του κόμματος με τον Ντόναλντ Τραμπ και την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ το 2021.

Παράλληλα, οι ίδιοι διαψεύδουν ότι ο οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαυροκεφαλίδης είπε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι τυπικά υπεύθυνος του κόμματος για το νόμο ήταν ο Κασσελάκης.

Όλα αυτά, λίγο πριν την έναρξη της έκτακτης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκλεγεί μια προσωρινή επιτροπή, που θα έχει την ευθύνη για τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο νόμο.

newsit.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ