«Μάχη» για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν ο 37χρονος και η έγκυος σύζυγός του που παρασύρθηκαν από οδηγό

Κακουργηματική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ άσκησε ο εισαγγελέας στον 46χρονο οδηγό στη Θεσσαλονίκη που με το αυτοκίνητό του, έπεσε επάνω στο ανδρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους, σε δρόμο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε το νεαρό ζευγάρι και το 2 ετών παιδάκι τους στην Θέρμη βγαίνει από το γραφείο του εισαγγελέα.

Επιστρέφει στο κρατητήριο μέχρι και την απολογία του την ερχόμενη Δευτέρα. Εναντίον του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του ζευγαριού, ενώ διώκεται και για σωματική βλάβη από αμέλεια και κατά συρροή.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Παπαγεωργίου δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 37χρονο πατέρα και την 34χρονη μητέρα, έγκυο στον έκτο μήνα.

Ο 46χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει μόνο ένα ποτήρι τσίπουρο. Υποβλήθηκε σε δύο αιματολογικές μετρήσεις, οι οποίες έδειξαν επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του 0,64 και 0,75 mg/l, ξεπερνώντας το επιτρεπτό όριο των 0,5.

Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν όλα.

«Δεν φρέναρε καθόλου, έπεσε πάνω τους. Το ΕΚΑΒ έκανε πολύ καλή δουλειά και για αυτό τα παιδιά είναι ακόμα στη ζωή», είπε ο ξάδερφος της 34χρονης εγκύου.

Στο πλευρό του ζευγαριού που είχε έρθει για λίγες ημέρες από το Βέλγιο όπου ζει και εργάζεται μόνιμα για να δουν τους συγγενείς τους, βρίσκονται οι οικογένειές τους που αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας τους και του αγέννητου μωρού τους. Το 2 ετών παιδάκι τους ευτυχώς δεν κινδυνεύει.

megatv.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ