Αχαΐα: Η Νέα Δημοκρατία "αποχαιρετά" τον Θανάση Πλιατσικούρα

 

Την θλίψη της για τον ξαφνικό χαμό τουπροβεβλημένου στελέχους της, Θανάση Πλιατσικούρα, εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας .

Στο μήνυμα της υπογραμμίζει:

 

«Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρέτησε προχθές, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ζαχλωρίτικα Αιγιαλείας το ιστορικό στέλεχος της Θανάση Πλιατσικούρα.

Η Εξόδιος Ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, του οποίου ήταν μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Ο Θανάσης Πλιατσικούρας εργάστηκε στον ΟΣΕεπί σειρά ετών, ήταν Πρόεδρος της ΔΑΚΕ, ενώ διετέλεσε και Αντιδήμαρχος Διακοπτού κατά την διάρκεια της θητείας του αείμνηστου Δημάρχου και Ιστορικού στελέχους μας Τρύφωνα Λίβα .

Σεμνός με ιδιαίτερο ήθος, αφοσιωμένος, στυλοβάτης στις νίκες και στις ήττες του κόμματος, ανιδιοτελής και εργατικός αποτελεί μέρος της Ιστορίας και της ψυχής του κόμματος.

Ο Πρόεδρος, Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της ΔΕΕΠ, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές απευθύνουν στη σύζυγό του Νανά και στα παιδιά του Γιάννη και Ρέα τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια».